Haberler

Çevredekilerin Canını Hiçe Sayan Damat ve Sağdıcın Görüntülerine Tepki Yağıyor

Güncelleme:

Bursa'da gelin arabasını süren damat, üstü açık otomobiliyle drift yaparken, arkada oturan sağdıcın havaya ateş açtığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Bursa'da bir damat arabayla drift yaparken, sağdıcıysa silahla havaya ateş açtı. Kısa sürede sosyal medyada çok izlenenler arasına giren görüntüyü izleyenler hem damada hem de sağdıca tepki gösterdi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Geçen yıl bir düğünde yaşanan çılgınlığın görüntüsü sosyal medyaya yeni düştü. Nilüfer ilçesinde gelin arabasını süren damat, üstü açık otomobiliyle drift yaparken, arkada oturan, iddialara göre sağdıcı olduğu öğrenilen şahıs ise havaya ateş ediyor.

GELİN, HİÇ İSTİFİNİ BOZMADI

Yanında oturan kadın, cep telefonu ile çektiği o anları sosyal medyada paylaştı. Video tıklanma rekoru kırdı. Çevredeki vatandaşlar bu duruma tepki göstermese de, ön tarafta oturan gelinin bu durumdan memnun olduğu gözlerden kaçmıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (253)

Nat geo belgesel kuşağı:

B.kböceği yani "bubas bison"ekolojik sistemde oldukça faydalı bir canlıdır.Kın kanatlılar ailesinden olan bu canlının değişik isimlerde yaklaşık 4500 türü vardır. İsim olarak kulağa hitap etmeyen bu canlılar doğal fayda açısından yüksek bir öneme sahiptirler. Ancak doğaya oldukça faydası olan "b.kböceği" ile yukarıda kendine bile faydası olmayan "b.k kafalıları" birbirine karıştırmamak gerekir.

42
1
yanıtYanıtla
damla:

sonradan görmedir kesin şımarık züppeler

37
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

siz kimsiniz bu ülkeye nerden geldiniz asalaklar beyni boşlar şımarık magandalar

37
1
yanıtYanıtla
Yargıç:

Bırakın sefasını sürgünler o anlar hayatta birkez yaşanır

0
37
yanıtYanıtla
Sevil:

Bu da laf mı

yanıt7
yanıt0
egeliler:

cok da abartmaya gerek yok arkadaslar vur abaliya yapmayin insanlar mutlu gününde sira disi seyler yapmak ister zaman zaman dikkatli izlerseniz görüntüyü diger geriden gelenler önce yolu kapatiyolar yani bi nevi önler aliyolar sonra arabayla dönmeye basliyolar iyi izleyin trafik duruyo o anda tamam silah yanlis ona sözüm yok cokda kötü degil silah haric

2
27
yanıtYanıtla
Mus:

Yolu kapatamazlar. Acil bir hasta çıksa ne olur. Bırak onu çocuğunu kreş vb yerden almaya gideni düşünün. çocuk dışarda bekliyor. Çocuğun başına ne gelebilir.

yanıt4
yanıt0
Ad ad:

Sacmalamayin şehir içinde hafta sonları düğün kornalari da yasaklanmali çevrede evlerde hasta mi var vardiyalı çalışan uyuyan mi var önemli değil Uzun uzun korna sesleri bıktık bu cahil anlayissiz toplumdan bi kaybolun gidin ha!

yanıt6
yanıt0
adanalı:

bunlar doğu ve güneydoğudan gelmiş kürtler. batı illeri dolu bunlarla her düzen dışı olayın arkasında bunlar çıkar. zamanında alınmamış eğitimin dışa vurumu. batının içine ettiler. 10 katlı apartmanın balkonunda halılar yıkayıp şakır şakır sularıyla aşağı sarkıtıyorlar. gücün yetiyorsa bir laf et kapına bıçaklı 20 kişi geliyor. bu mu modern görgülü yaşantı. altlarındaki otoyu bile normal sürmez bunlar. kimse yazamaz yazsa ayrımcık yapıyor denir ama gerçek aynı apartmada oturanlar canından beziyor.

18
11
yanıtYanıtla
wert:

ben samsundayım buralarda beteri var. sallama boşa

yanıt1
yanıt0
Tüm 253 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title