Haberler

Evlenmek İsterken Fenomen Olan Damat Adayı: Evden Çıkamıyorum

Güncelleme:

Katıldığı evlilik programında kameranın kendisini çektiğini fark ettiği sırada hareketleriyle herkesi kahkahaya boğan Gaziantepli damat adayı, 3 gündür evden çıkamıyormuş.

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Zuhal Topal'la' adlı evlilik programına katılan Gaziantepli damat adayı Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu (23), ekranda kendisinin olduğunu fark edince yaptığı hareketler ve gülmesylei izleyenleri kahkahaya boğdu.

"İNSANLARI BAKIŞLARIMLA ETKİLEMEK İSTEDİM"

İnternette tıklanma rekoru kıran görüntü sonrasında Gaziantep'teki evinden çıkamayan fotoğraf sanatçısı T. Fırat Kaşıkçıoğlu, yayın sırasında kameranın kendisini çektiğini fark ettikten sonra önce toparlandığını, ardından da istemeden de olsa gülmeye başladığını söyledi. Kaşıkçıoğlu, "Programda dalgındım. Kendi kendime düşünüyordum. Kameranın beni çektiğini fark ettim. Kameraya bakış atıp milleti etkilemek istedim. Ciddi olmaya çalıştım. Ancak karşımdaki kameramanın ifadeleri ve hareketleri beni güldürdü" dedi.

"3 GÜNDÜR EVDEN ÇIKAMIYORUM"

Görüntülerinin internete düşmesinin ardından insanlardan kaçmak zorunda kaldığını söyleyen Kaşıkçıoğlu, "Gitmek istediğim yerlere gizli gidiyorum. Bazı insanlar bunu alay konusu yapabiliyor. Bazıları da mutlulukla yaklaşıyor. Hakkımda yapılan yorumlara rağmen insanları güldürmek çok güzeldi" diye konuştu.

"BAŞKA PROGRAMA DA KATILACAĞIM"

Evlilik programlarına katılıp evleneceği insanı bulacağına inandığını söyleyen Kaşıkçıoğlu, "Önümüzdeki hafta başka bir programa katılacağım. Evlenebileceğim insanı buluncaya kadar bu programlara katılacağım" şeklinde konuştu.Programdaki gülme görüntülerinin tekrar yapılması istenen genç bunu 3 kez denemesine rağmen başaramadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Gaziantep Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title