Haberler

Damat Adayı "Beraber Yıkanmayı Severim" Deyince Esra Erol Çıldırdı

Güncelleme:

Stüdyoda ayak yıkama muhabbeti üzerine konuşulurken konuklardan bir tanesinin "Beraber yıkanmayı severim." sözü Esra Erol'u zor durumda bıraktı.

Esra Erol, gelin adayına 'Baskın bir karaktersiniz, genelde erkekler sizin gibi kadınlardan korkarlar' dedi. Bunun üzerine gelin adayı 'Eşim olacak kişinin ayaklarını bile yıkarım' diye karşılık verdi. Ayak yıkama muhabbeti üzerine stüdyoda bulunan bir kişiden ise ilginç bir itiraf geldi: "Beraber yıkanmayı severim."

"BERABER YIKANMAYI SEVERİM"

Fox Tv'de yayınlanan Esra Erol'la programında gergin anlar yaşandı. Programa katılan gelin adayının, "Eşimin ayaklarını yıkarım, masaj yaparım" sözü üzerine tartışma başladı. Stüdyodakilerin fikirlerini alan Esra Erol, bir seyircinin "Ben masajdan anlamam ama beraber yıkanmayı severim" sözleri üzerine şok oldu. Esra Erol bu sözler üzerine "Sadece ne alakası var" diyebildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Esra Erol Medya Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

nevin:

Böylesine seviyesiz bir programı yapıp da orda söylenen sözlere şaşırmak oldukça enteresan ne bekliyordun acaba çok merak ettim

66
5
yanıtYanıtla
nnn:

rtürk ceza neden vermiyo nerde devlet

26
2
yanıtYanıtla
HAKANmobilWeb@haberler.com:

KALDIRIN ARTIK SU PIS PROGRAMLARI YETER ARTIK REZILLIKTEN BASKA BISEY DEGIL ONLAR ZENGIN OLUYOR BU PROGRAMLARLA MILLETTE UYUSTURULUP BEYINLERI YIKANIYOR AHLAKLARINI BOZUYORLAR.CEVRENIZDE KOCA YOKMU TV DE KOCA AARIYORSUNUZ REZILLER

23
1
yanıtYanıtla
HAK AŞIĞImobilWeb@haberler.com:

TOPLUMU MAHVEDEN BU PROGRAMLARI KALDIRIN.

22
2
yanıtYanıtla
rixoMobil-ANDROID:

toplum ahlakini bozuyorsun esra hanim lutfen

23
0
yanıtYanıtla
ABİDİN:

kart zampara orada ne işin . Artık azraille dostluk kuracak zamanın gelmiş. Yıkanmayı bırAKTA ABDEST AL CAMİYEE

18
4
yanıtYanıtla
öyle saça böyle tarakmobilWeb@haberler.com:

öyle saça böyle tarak demekki izliyorsunuz ki yayınlanmaya devam ediyor. Esra erol ayda 500.000 tl yi cebe cukka yapıyor. Bir asgari ücretli 1000 lira alıyor var sayalım 1 senede 12 bin 10 senede 120 bin 20 senede 240 bin 40 senede 480 bin lira yapıyor. Yani adam hiç yemese içmese yine esra erol denen kadının bir ayda aldığını 40 senede alamıyor. Izlemeyelim arkadaşlar satılmış medyanın seviyesiz programlarını.

20
0
yanıtYanıtla
mustafamobilWeb@haberler.com:

1 avuc beyinsiz

19
1
yanıtYanıtla
HAK AŞIĞImobilWeb@haberler.com:

Adamın yaşına bak konuştuklarına bak Allah ıslah etsin.

16
2
yanıtYanıtla
Bir vatanseverMobil-IOS:

İyiki Esra Erol'a birlikte yıkanalım dememiş

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title