Haberler

Damadı Öldüren Sürücü Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Damadı otomobilleriyle sürükleyerek öldüren kuzenlerden direksiyon başındaki Emrah Ayabak "Bu olay beni darp ettikleri için yaşandı. Hepsinden şikayetçiyim" dedi.

Gelin arabasının önünü bahşiş için kestikten sonra damadı otomobilleriyle sürükleyerek öldüren kuzenlerden direksiyon başındaki Emrah Ayabak, tutuklanarak cezaevine konuldu. Ayabak, "Bu olay beni darp ettikleri için yaşandı, aracıma ve bize zarar verenlerden şikâyetçiyim" dedi.

"BU OLAY BENİ DARP ETTİKLERİ İÇİN YAŞANDI"

Düğün salonuna giden gelin arabasının önünü bahşiş için kestikten sonra çıkan tartışmada damadı, otomobilleriyle sürükleyerek öldüren kuzenlerden direksiyon başındaki Emrah Ayabak, tutuklanarak cezaevine konuldu. Emrah Ayabak ile birlikte gözaltına alınan amcaoğlu Abdulkadir Ayabak ise serbest bırakıldı. İşsiz olduğu öğrenilen Emrah Ayabak, "Bu olay beni darp ettikleri için yaşandı, hepsinden şikâyetçiyim" dedi.

"GELİN ARABASININ SÜRÜCÜSÜ BİZE KÜFRETTİ"

Ortaokul mezunu ve işsiz olduğu öğrenilen Emrah Ayabak Yenibosna Mithatpaşa Caddesi üzerinde bir düğün konvoyuna rastladıklarını, aracını yolun ortasına park edip indiğini, gelin arabasının yanına gidip bahşiş maksatlı düğün zarfı istediğini anlattı. Emrah Ayabak şöyle devam etti: "Araçtan inen biri ‘Düğün salonunun oraya gelin sizi göreceğim, yolu açın gidelim’ dedi. Biz de yolu açtık. Düğün salonu önüne gelin arabası park etti. Biz de önlerine park ettik. Gelin arabasının sürücüsü bize küfretti. Kaçmak için arabayı hareket ettirince damat da geldi ve cama asıldı. Beni darp etmeye çalıştı. Bir elimle yüzümü kapatıp diğer elimle direksiyonu tuttum. Önümü göremedim. Bir minibüse çarptım. Damat minibüsün altına girdi. Hastaneye götürmek istedik ancak kalabalık bir grup geliyordu, aracı bırakıp, kaçtık."

Ayabak, "Bizi darp etmeye gelen ve aracıma zarar verenler ile gelin arabasını kullanan şoförden şikâyetçiyim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

yeliz güneş:

diyecek kelime bulamıyorum gencecik bir insanın hayatına sebep ol bide şikâyetçi ol insanmısınız siz ya

124
1
yanıtYanıtla
Ergun:

şerefsizler adamı en mutlu gününde öldürdünüz, bir de pişkinlikle şikayetçi olmuşsunuz. erkekmisiniz lan siz yamuklar ? gerekli cezayı damadın ailesi verir inşallah, çünkü adalete güvenim yok !!!

81
18
yanıtYanıtla
eflatuncem:

hakim ve savcı delil yetersizliğinden 2 yıl sonra tahliye derse hiç şaşırmam. TR de bunlar adiyattan. Yoksa buna kimse kolay kolay cüret etmez.

58
1
yanıtYanıtla
Selin K.:

gencecik adamsın bahşiş almaya düğün arabası kovalıcana iş kovalasana çapulcu herif. şehir magandaları adalet vermesede Allah versin cezalarınızı

49
0
yanıtYanıtla
zehra yaşar:

bir insanı en mutlu gününde yok ettiniz. bunlara ne yapılsa bile az allahından bulun.

40
3
yanıtYanıtla
erdalm@m.m:

Adam ne kadar masum bshşiş için vermedi diye adam sürükleyecek kadar masum allahdanki ben kurdum PKK yım onun için bana bahşiş vermediler deseydi hiç içeri girmez birde devlet yönetenler tazminat verelim derdi .yani olan ölene yine

20
21
yanıtYanıtla
cengiz:

Burası Türkiye olmaz demeyin. Çünkü çocuk kreşini basan kişiyi aynı gün alkollü diye serbest bırakılırsa daha ne beklenir ki.

35
1
yanıtYanıtla
YAZIK DEĞİLMİ:

BİR HAYATI KARARTTINIZ. . . BİR HAYATI EN MUTLU GÜNÜNDE DUL BIRAKTINIZ. . . İKİ AİLEDE PERİŞAN OLDU. . . NE İÇİN? 5TL. 10 TL BAHŞİŞ İÇİN. YUHH SİZİN İNSANLIĞINIZA. BU HAYATTA BELKİ 10-15 SENE YATIP ÇIKARSINDA, AHİRETTE BUNUN HESABINI NASIL VERİCENİZ CAHİL HERİFLER.

33
1
yanıtYanıtla
ccbb:

düğün yapmak demek herkes tarafından 1 kaç gün sömürülmek demek maalesef

32
0
yanıtYanıtla
serhat:

Ona birileri akıl vermiş. Şikayetçi ol diye.

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title