Haberler

Dalyan Kanalı ve İztuzu Plajı Pırıl Pırıl Oldu

Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'neki dünyaca ünlü Dalyan Kanalı ve İztuzu Plajı'nda temizlik çalışması yapıldı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'neki dünyaca ünlü Dalyan Kanalı ve İztuzu Plajı'nda temizlik çalışması yapıldı.

Ortaca Kent Konseyi Çevre ve Turizm Çalışma Grubu tarafından Ortaca Belediyesi ve Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen temizlik çalışmasına gönüllü öğrenci, öğretmenler ile Ortacalı yaklaşık 200 kişi katıldı. Etkinliğe katılanlar gün oyunca 10 tur teknesiyle kanal boyunda ve İztuzu Plajı'nda çevre ve kıyı temizliği yaptı. Kanal ve plajdan meşrubat şişelerinden, otomobil lastiğine, sandalyeden leğene kadar 100 çöp torbası atık toplandı. Toplanan atıklar, imha edilmek üzere Ortaca Belediye görevlilerine teslim edildi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaca Belediyesi Muğla Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Salih:

Otomobil lastiği, sandalye ve leğeni turistler yanında taşımadığına göre, Dalyan''lılar kendi çöpünü kendisi temizlemiş, bravo.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title