Haberler

Dalkılıç, Usta Yönetmen Altıoklar'ın Kanatları Altında

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden geçen yıl mezun olan ünlü pop sanatçısı Murat Dalkılıç, Mustafa Altıoklar'ın Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekeceği filmle sinemaya adım atacak.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden geçen yıl mezun olan ünlü pop sanatçısı Murat Dalkılıç, Mustafa Altıoklar'ın Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekeceği filmle sinemaya adım atacak.

Yapımcılığını İrfan Tözüm'ün üstleneceği film için bozulmayan tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle dünyanın çekim noktası haline gelen Ayvalık'ı seçen yönetmen Altıoklar ve ünlü şarkıcı Dalkılıç, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'i ziyaret ederek temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan sinema filmi için destek istedi.

Geçen yıl mayıs ayında çıkardığı 'Bir Güzellik Yap' adını taşıyan ikinci albümüyle Türkiye'nin en popüler pop sanatçılarından biri olmayı başaran Murat Dalkılıç'ı öve öve bitiremeyen ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, Dalkılıç'ın geçen yıl okuduğu üniversitenin sinema bölümünden mezun olduğunu hatırlattı.

Ayvalık'ın bakir dokusunun çekecekleri film için adeta biçilmiş kaftan olduğunu vurgulayan Altıoklar, " Murat Dalkılıç'ın ilk sinema filmi olacak projemiz kapsamında, Ayvalık'ın bu güzel dokusunda yaz aylarında başlamayı planladığımız çekimlerden önce değerli Belediye Başkanımız ile tanışmak için bugün buradayız. Ayvalık Belediyesi'nden filmimiz için destek aramaya geldik. Şimdilik sadece genel bir gezinti yapacağımız Ayvalık'a çok kısa bir süre içinde tekrar gelip kapsamlı bir araştırma yaparak filmimizin çekimlerini yapacağımız alanları belirleyeceğiz" dedi.

Altıoklar, gelecek yılın en iddialı yapımlarından biri olacak filmle ilgili ilk kez açıklama yaptığını belirterek filmin içeriği hakkında açıklamaları daha sonra bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

"ALTIOKLAR'IN KANATLARI ALTINDA GÜVENDEYİM"

Ayvalık'a daha önce defalarca geldiğini anlatan ünlü popçu Murat Dalkılıç ise, "Sinemada ilk deneyimim olacak bu proje kapsamında ilk kez alıcı gözle bakıyorum bu cennet köşesine. Bu anlamda Ayvalık'ın dokusunu, doğasını, sosyal alanlarını gezebilme şansını ilk kez yakalamış oldum. Yapımcımız İrfan Tözüm ve yönetmenimiz Mustafa Altıoklar'ın sayesinde Ayvalık'ta çok güzel bir yaz geçireceğimize inanıyorum. Sevgili Belediye Başkanımız Hasan Bülent Türközen de bize destek olacaktır inşallah" ifadelerini kullandı.

İlk kez bir sinema filminde rol alacağı için oldukça heyecanlı olduğu gözlenen ünlü popçu Murat Dalkılıç, "İlk film deneyimim olacak. Ben biraz çekiniyorum aslında çünkü her ne kadar akademik kariyerimi bu yönde yapmış olsam da profesyonel sanat hayatım bu şekilde devam etmedi. Bu yüzden de ilk filmimde kendimi herkese bu kadar rahat bir şekilde güvenip teslim etmek istemedim. İlk yer aldığım projenin önemli bir proje olmasını istedim. Bu konuda en önemli durağın Mustafa Altıoklar gibi bir isim olduğuna inandım. Bu yüzden de Mustafa Altıoklar'ın kanatları altında bu projeye imza atacağım inşallah. Ayvalık'ta olduğum için de son derece mutluyum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Türközen ise, Ayvalık'ta temmuzda çekimlerine başlanması planlanan filme destek vereceklerini vurguladı. Müzisyen kimliği ile tanıdıkları Dalkılıç'ın ilk filmini Altıoklar'la birlikte Ayvalık'ta çekecek olmasını önemsediklerini belirten Türközen, "Bu yüzden de kendi imkanlarımız dahilinde çekilecek olan bu filme her türlü katkıyı vermeye hazırız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Altıoklar Murat Dalkılıç Ayvalık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title