Haberler

Dalgıç Cem Karabay Kktc?de Su Altında 72 Saat Kalarak Dünya Rekoru Kırmayı Deneyecek

Dalgıç Cem Karabay KKTC'de su altında 72 saat kalarak dünya rekoru kırmayı deneyecek KKTC'de dalgıç Cem Karabay Guinness Rekorlar Kitabına girmek için su altında 72 saat kalayı hedefliyor.

Dalgıç Cem Karabay KKTC'de su altında 72 saat kalarak dünya rekoru kırmayı deneyecek

KKTC'de dalgıç Cem Karabay Guinness Rekorlar Kitabına girmek için su altında 72 saat kalayı hedefliyor. "Kainatta Suyun Altında En Uzun Süre Yaşayan İnsan" unvanını alan ve yeni rekor denemesi için KKTC'de denize giren Türkiye'nin "Akvaryum adam" lakaplı Guinness rekortmeni Cem Karabay, bayramı su altında kutladı. Karabay, dün sabah 08.50'de kendisine eşlik eden dalgıçlarla Girne Yavuz Çıkarma Plajı'ndan denize girdi. 3 gün boyunca denizin 6 metre altında yaşayacak olan Karabay, rekor denemesi için platforma bir elinde Türk bayrağı, diğer elinde KKTC bayrağıyla yürüyerek geldi. Suyun altında kameralara yaşayacağı yeri gösteren Karabay, bayramı da su içinde kutladı. Cem Karabay'ın 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nda saat 08.50'de sudan çıkması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title