Haberler

Dalamanlı Başkan Lojmanını Kadınlara Tahsis Etti

MUĞLA'nın Dalaman ilçesindeki belediye başkanı lojmanı, kadın ve çocukların spor yapmaları için Zübeyde Hanım Sağlıklı Kadın Yaşam Sanat ve Spor Kompleksi'ne dönüştürüldü.

MUĞLA'nın Dalaman ilçesindeki belediye başkanı lojmanı, kadın ve çocukların spor yapmaları için Zübeyde Hanım Sağlıklı Kadın Yaşam Sanat ve Spor Kompleksi'ne dönüştürüldü. CHP'li Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, kendisinin oturması için tahsis edilen başkanlık lojmanını Sağlıklı Kadın Yaşam Sanat ve Spor Komleksi'ne dönüştürdü. Büyük ilgi gören komplekste yaklaşık 500 kişi hizmet alıyor. Kadınlar kompleksin bahçesine yapılan yürüyüş yolunda yürüyüş, spor salonunda ise pilates yapıyor. Saz ve koro çalışmalarının da başladığı kompleksin önemli bir ihtiyaca yanıt verdiğini anlatan Başkan Muhammet Şaşmaz "Tarafıma tahsis edilen lojmanda kendim oturmayacağım için boş kalmasını istemedim. Daha önce burayı 112 acil sağlık ekipleri kendi binaları tadilattayken kullanmıştı. Şimdi de aldığımız meclis kararı ile adını Dalaman Belediyesi Zübeyde Hanım Sağlıklı Kadın Yaşam Sanat ve Spor Kompleksi koyduk. Burada kadınlar ve çocuklar spor yapıyorlar. Her türlü aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar. Bünyemizde spor hocalarımız, diyetisyenimiz ve bir de güzellik uzmanımız var, bilhassa bayanlarımız burada diyet uzmanımızdan ve güzellik uzmanımızın vereceği hizmetlerden faydalanacak. Bahçesine de yaptığımız çalışmalar sonunda bir yürüyüş yolu, çocuk oyun parkı, hobi bahçesi ve kamelyalar yaptık. 2 adet pony cinsi atımız ve güvercinlerimiz var. Bunların yanı sıra tavuk, ördek, kaz gibi kanatlı hayvan getireceğiz. Dalaman'ın önemli bir eksikliğini giderdiğimizi düşünüyorum" dedi.Sağlıklı yaşam için boş vakitlerini diyet uzmanının önerileri doğrultusunda bir dizi kontrolden geçtikten sonra pilates yaparak geçirdiğini ifade eden kadınlar, çocuklarının ise güzel havalarda parkta kaykay yapıp midilliye bindiklerini ve kompleksten memnun olduklarını dile getirdi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Şaşmaz Zübeyde Hanım Dalaman Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title