Haberler

Dalaman Kızılay Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir süre önce kurulan Dalaman Kızılay Şubesinin 1. genel kurulu yapıldı.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde bir süre önce kurulan Dalaman Kızılay Şubesinin 1. genel kurulu yapıldı.

Dalaman Kızılay Şubesi binasında yapılan genel kurula Şube Başkanı Fatma Çalkın ve üyeleri katıldılar. Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Dalaman Kızılay Şubesi kurucu Başkanı Fatma Çalkın üyelere hitaben yaptığı konuşmada"İnsaniyetcilik, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik ilkelerine bağlı olarak her koşulda faaliyette bulunan Kızılay, hiçbir milliyet, ırk, din, cinsiyet, sosyal şart ve siyasal inanç farkı da gözetmemektedir.

İnsan yaşamını ve sağlığını korumaya ve aynı şekilde insan kişiliğine, saygıyı sağlamayı da amaçlayan Kızılay, Uluslar arasında karşılıklı anlayış, dostluk işbirliği ve sürekli barışı destekleyen tavrıyla, büyük onurumuz olmuştur.

Köklü geçmişiyle, böylesi ulvi amaçlara sahip, bir teşkilatta bulunduğumuz için ne kadar övünsek azdır. Bu övgüde en büyük pay. her koşulda Kızılay'a büyük destek veren aziz Milletimizindir. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Kızılay şubemizin kurulmasında emeği geçen 58 üyemizi kutluyor saygı ve sevgilerimle selamlıyorum" dedi.

Konuşmanın ardından gündem gereği seçime geçildi. Oy kullanma işleminin ardından yapılan sayım sonucunda yönetim kuruluna Fatma Çalkın, Ayşe Ersen, Ramazan Gezer, Mehmet Kaya ve Sinan Aşkın seçildiler. Denetim kurulu üyeliklerine ise Sabri Balcı ve Güneşim Ergül seçildiler.

Dalaman Kızılay Şubesinin 57 üyesinden, 54'ü 1. genel kurulda oy kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dalaman Kızılay Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title