Haberler

Dalaman, Emıtt Fuarı'nda Yerini Aldı

Dalaman Belediyesi ilçe tanıtımının daha iyi yapılabilmesi için Ortaca Belediyesi, Köyceğiz Belediyesi ve DOKTOB ile birlikte Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) fuarına katıldı.

Dalaman Belediyesi ilçe tanıtımının daha iyi yapılabilmesi için Ortaca Belediyesi, Köyceğiz Belediyesi ve DOKTOB ile birlikte Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) fuarına katıldı.

Dalaman Belediyesi 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul TUYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen EMITT(Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı)na Ortaca Belediyesi, Köyceğiz Belediyesi ve DOKTOB ile aynı standı paylaşan Dalaman Belediyesi tarafından ziyaretçilere bölge tanıtımının en iyi şekilde yapılabilmesi için broşür, CD ve bölgeyi yansıtan hediyeler verildi. Fuarda Dalaman Belediyesi'ni Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Belediye Meclis Üyeleri Alim Karaca, Ahmet Orhan, Kemal İlhan, Musa Doğan, Halil Çalış temsil etti. Fuara ayrıca Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek'te katılım sağladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz;" Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)na DOKTOB, Ortaca Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi ile beraber katıldık.İlçemizin,bölgemizin tanıtımını yapmak üzere katıldığımız fuarda misafirlerimize ilçemize özgü hediyelerimizi takdim ediyoruz. Standımız tüm katılımcılardan ve fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.. Standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Muğla Valimiz Sayın Amir Çiçek'e, Milletvekillerimiz Prof.Dr. Nurettin Demir'e, Akın Üstündağ'a bir önceki Kaymakamımız olan şu andaki Ardahan Valisi Sayın Ahmet Deniz'e, Ardahan Belediye Başkanı Sayın Faruk Köksoy'a ve diğer tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Belediyesi Doğu Akdeniz Köyceğiz Dalaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title