Haberler

Daire Müdürleri Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Lapseki'deki resmi kurumların müdürleri Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Lapseki'deki resmi kurumların müdürleri Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mal Müdürü Murat Başer, Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş, Nüfus Müdürü Seval Akça, Tapu Müdürü Ahmet Karatosun, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihat Gündüz, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Hasan Kara, Vakıf Müdürü Ayhan Güler ve hazine avukatı Hacer Akyer, Başkan Eyüp Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Sizlerin yardımına çok ihtiyacım var. Hep birlikte Lapseki'ye çok iyi şeyler yapacağız ben buradan her şeyi göremeyebilirim. Sizlere de her gün gerek işleri gereği gerekse sizleri ziyaret etmeye gelen bir çok vatandaşımız geliyor. Vatandaşlarımızın isteklerini düşüncelerini bizlere aktarırsanız bizler çok memnun olacağız. İlçemizde sizlerin de bildiği gibi en büyük sorun su bunu çözeceğiz. Seçim çalışmalarında da bunu söyledik. İlçeye Bayramdere barajının suyu en kısa sürede gelecek. Maalesef 2014 yatırım programına alınmamış, biz bunu 2014 ek yatırım programına aldıracağız" dedi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Eyüp Yılmaz Ali Kocabaş Murat Başer Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title