Haberler

Daily Express: Arda Turan, Arsenal'in Planlarını Kuvvetlendirdi

Güncelleme:

İngiliz basını, Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer haberlerinin doğru olmadığını yazarken "Arda Turan Arsenal'in planlarını kuvvetlendirdi." ifadesini kullandı.

İngiltere'de yayımlanan günlük gazetelerden Daily Express'in, "Arda Turan Arsenal'in planlarını kuvvetlendirdi, Chelsea forvet oyuncusu arayışında Rahman'a katıldı." başlıklı haberine göre Arda Turan'ın, Barcelona'ya transfer haberlerinin doğru olmadığını ve Türkiye'de tatil yaparak dinlendiğini belirtti.

"TRANSFERİM DOĞRU DEĞİL" MESAJI

Haberde, 28 yaşındaki Atletico Madrid orta saha oyuncusunun, Barcelona'ya gideceği haberleriyle ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı, "Transferim ile ilgili haberler doğru değil. Tatildeyim ve dinleniyorum." ifadelerine yer verildi.

DEVLERİ HEVESLENDİRDİ

Arda Turan'ın bu açıklamasının, transferi için peşindeki Premier Lig'in dev takımları Manchester United, Liverpool ve Chelsea'yi heveslendirdiği kaydedildi.

ARSENAL'İN İŞTAHI KABARDI

Arsenal'in Augsburg tarafından 14 milyon sterlin değer biçilen Baba Rahman'ı transfer etme yarışına Manchester City ve Chelsea'nin de katıldığına işaret eden Daily Express, Arda Turan'ın geleceğine henüz karar vermediğini vurgularken, bu açıklamasıyla Arsenal'in yaz planlarına büyük destek verdiğini yazdı.

İŞTE ARDA'NIN MESAJI

Arda Twitter'da attığı tweet şöyle: "Bazı medya organlarında, transfer kutlaması yaptığıma ilişkin çıkan haberler doğru değil. Sadece tatil yapıyorum ve dinleniyorum. Hakkımdaki transfer haberleri gerçeği yansıtmıyor. Menajerim 3-4 kulüple görüşüyor. Bir anlaşma sağlanırsa buradan bilgilendirme yapacağım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Arda Turan Chelsea Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

can:

Bir Kürt dünyaya bedeldir işte. Zamanında da Kürt kökenli insanlar hep TÜRK İŞGALİ altında uluslararası başarılara imza atmıştır ve bu ilk cümlemi kendilerine mal etmişlerdir. Ama Allah''ın izniyle yakın zamanda artık KÜRDİSTAN vatandaşı olarak kendi bayraklarını temsil edecekler, işgalcilerin değil.

22
25
yanıtYanıtla
10 numaramobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam kendi bile Barçada oyniyamicagini biliyor bu haberlere inanan salaklarda hevesleniyo.Ulan Barça bu adami alcak olsaydi bu yasina kadar bekler miydi kekler

7
33
yanıtYanıtla
kadir:

türk medyası ne kadar abartmayı seviyor bu arda neymiş ben arkadaş

6
22
yanıtYanıtla
AnkarAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne ardası be oynatmıyorlar bile.şaklabanın teki

2
20
yanıtYanıtla
dara:

Adamı Spekülasyon Haberlerle Bütün Ünlü Takımlara CARİYE Yaptınız . . . Evde Kalmadan bir Nişan Yüzüğü Takmanın Zamanı Geldi sanırım

1
17
yanıtYanıtla
cCcMobil-ANDROID:

sende bi transfer olsanda bi kurtulsak yalan haberlerden

7
10
yanıtYanıtla
arda:

ardadan, bana, ne. niye, abartiliyo, bukadar madem. star, türkiyede, oynasin

0
17
yanıtYanıtla
cCcMobil-ANDROID:

kardeslerim sizi tebrik ediyorum bu kırolar ancak bundan anlıyor soruyorum size uzaydan görülen cin seddi kimin icin yapıldı BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDIR

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fenerliler bi susun da kafa dinleyelim. . . .

3
2
yanıtYanıtla
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR:

Can denen mezopotamya eşeği şehirlerimizi işgal edip İzmir İstanbul Antalya Adana gibi Türk şehirlerini doğudan gelip kürtleştirmeye çalışan sizlersiniz lan klavyeden anırma yüreğin varsa çıkta karşımızda söyle bakalım

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title