Haberler

Daha Fazla Hareket; "Nike Tech Knit"

Güncelleme:

Nike tasarımcıları, Nike Tech Knit koleksiyonunda da doğal ısı dengesini koruyarak daha uzun süre, daha fazla hareketliliği hedefledi.

Tasarım ekibi, zengin doku ve yüzey yapısı üzerinde durarak yeni performans ipliğini yarattı.

Nike tasarımcıları, tasarıma başlamadan önce sporculardan ihtiyaçları konusunda geribildirim topluyor. Nike Sportswear de bu yaklaşımı günlük giyime uygulayarak teknolojiyi günlük hayata taşıyan tasarımlara imza atıyor. Tasarımcılar, global kültür ve güncel trendlerden yararlanmak için dünyayı gezerek ilham alıyor ve tüm bu sürecin sonunda edinilen bilgi ve keşifler çığır açan tasarımlara dönüşüyor. Profesyonel ve amatör tüm sporcuların vücut ısıları hareket esnasında ısınıp soğuduğundan doğal ısı dengesini koruyacak giysilere ihtiyaç duyarlar. İleri teknoloji giysiler yaratmak için farklı parçaları bir araya getiren yeni Nike Tech Knit koleksiyonu, tasarımcıların kapsamlı ve özgün çalışmalarının sonucunda ortaya çıktı.

Tasarımcılar, Nike Tech Knit'de 14 saatten daha fazla hareket ederken dahi sıcaklık ve nefes alabilirliği sağlayabilmek için iplik uzmanları, bilgisayar programcıları ve örgü makinesi teknisyenleriyle işbirliği yaptı. Zengin doku ve yüzey yapısı üzerinde duran tasarım ekibi, yeni performans ipliğini yaratmak için pamuk ve naylonu birleştirdi.

NIKE TECH KNIT WINDRUNNER

Esneklik ve nefes alabilirlik için ergonomik bölgeler kumaşın içine yerleştirildi. Tasarımın yoğun kullanıma maruz kaldığı bölgeleri güçlendirildi ve sıcaklık için stratejik şekilde örüldü.

NIKE TECH KNIT PANTALON

Yenilikçi katmanlara sahip tasarımda dikişler vücut ısı haritalamasıyla geliştirildi. Örgü yapısı, gün boyunca rahatlık sunmak için gerekli bölgelerde sıcaklık ve nefes alabilirlik sağlar.

NIKE TECH KNIT ÜST/NIKE TECH KNIT CEPLİ TİŞÖRT

Ag bölüm, nefes alabilirlik için birleştirildi. Tasarımda yer alan minimal dikişler ve esnek doku maksimum rahatlık sunacak şekilde tasarlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title