Haberler

Daha Düzenli Yollar İçin Ekipler İş Başında

Turgutlu Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesinin 4 sokağındaki yollara bordür hazırlığına başladı.

Turgutlu Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesinin 4 sokağındaki yollara bordür hazırlığına başladı. Kübra, Bostan, Karanfil ve Eker Sokak'a yapılan çalışmaların ardından mevcut bölgenin yolları daha kullanışlı hale gelecek.

Turgutlu Belediyesi, vatandaşların çok daha kullanışlı yollara sahip olması adına yol, yapım ve yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz ay Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 7 sokağında soğuk asfalt çalışması yapılan Mustafa Kemal Mahallesinin 4 sokağında da çalışma başlatıldı. Mahalle Muhtarı Mehmet Temel ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine, Belediye Başkanı Turgay Şirin'in talimatlarıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur da çalışmalar hakkında ekipten bilgi aldı. Kübra, Bostan, Karanfil ve Eker Sokak'a bordür taşı döşemeye başladıklarını söyleyen Sungur, bordür çalışmalarının ardından düzene girecek olan sokaklara soğuk asfalt atılacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Belediyesi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title