Haberler

Dağlıca'da Operasyondaki Askerlere Yıldırım İsabet Etmesi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde operasyona giderken yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Uğur Uğurlu, memleketi Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde operasyona giderken yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Uğur Uğurlu, memleketi Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'den uçakla Akhisar Askeri Havaalanına getirilen şehit Uğurlu'nun naaşı, Kırkağaç Devlet Hastanesine götürüldü.

Burada ailesine gösterilen Uğurlu'nun naaşı, daha sonra askeri törenle Merkez Karaosmanoğlu Camisine getirildi.

Cenaze törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa İl Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Aslan, Manisa AK parti milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, CHP Manisa milletvekilleri Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer, MHP Milletvekili Erkan Akçay, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende oldukça bitkin görünen ve ayakta güçlükle duran şehit Uğurlu'nun annesi Saltanat Uğurlu ile kız kardeşi Burcu Uğurlu, tabuta sarılarak ağladı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit Uğurlu'nun cenazesi,. Kırkağaç Şehitliğine götürülerek toprağa verildi.

Fenalaşan anne ve kız kardeş hastaneye kaldırıldı

Şehit naaşı defnedilirken fenalaşan anne Saltanat ile şehidin kız kardeşi Burcu Uğurlu, Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şehit Uzman Çavuş Uğur Uğurlu'nun cenazesi toprağa verildikten sonra çok sayıda vatandaş, sloganlar eşliğinde Türk bayrağıyla yürüdü.

Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenleyen time yıldırım isabet etmesi sonucu 3 asker şehit olmuş, 12 asker yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Kırkağaç Dağlıca Yerel Haberler

title