Haberler

Dağlıca'da Devlet, Siyaset ve Halk Kucaklaşması

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyüne davet edilen Yüksekova 3'üncü Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Ak Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ve beraberindekiler halkla kucaklaştı.

Dağlıca köyü Oremar bölgesi kanaat önderi İsmet Buldan ve Dağlıca Yeşiltaş köyü muhtarı Haşım Kartal tarafından verilen davete Yüksekova 3'üncü Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, beraberindeki komutanlar, Ak Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Yüksekova Büyükçiftlik Belde Başkanı Rüştü Zeydan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Serkan Akdoğan, Ak Parti eski il başkan yardımcıları Şükrü Turan, Aziz Yeşil, Ak Parti eski milletvekili adayı Mehmet Fırat, partililer ve Dağlıca bölgesindeki kanaat önderleri katıldı.

Yemekte bir araya gelen Tuğgeneral Tokel ve beraberindekilere yer sofrasında değişik yemekler ikram edildi. Tuğgeneral Tokel, köylülerin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi. Sevecen tavırları ile dikkatlerden kaçmayan ve yöre halkı tarafından takdir edilen Tuğgeneral Tokel yanına gelen bir çocuğu ise kucağına alarak sohbet boyunca kendisi ile yakından ilgilendi.

Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, köylülerin sorun ve sıkıntılarını not alırken Dağlıca köyü sakinleri ise devletin ellerini üzerilerinde hissetmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dağlıca köyü kanaat önderleri ise verilen davete katılan Tuğgeneral Tokel, milletvekili Özbek ve beraberindeki partililere bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti. Verilen yemeğin ardından Tuğgeneral Tokel ve beraberindekiler köyden ayrıldı.

Dağlıca'da Özbek ve beraberindekilere sıcak karşılama

Ak Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Ak Parti eski il başkan yardımcıları Şükrü Turan, Aziz Yeşil ve beraberindeki partililer kar yağışı ve dondurucu soğuk havaya aldırış etmeden Dağlıca'da referandum çalışması yaptı. Yüksekova ilçe merkezinden 56 kilometre uzaklıkta bulunan ve mezraları ile birlikte nüfusu bin 50'yi bulan Dağlıca köyünde referandum çalışması yapan Özbek ve beraberindekiler 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili Dağlıca köyü sakinlerine detaylı bilgiler verdi.

Dağlıca köyünden ayrılan Özbek ve beraberindeki partililer iki gün önce evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan AK Parti Esendere Belde Başkanı Tayfun Ayhan'ın 37 yaşındaki ağabeyi Murat Ayhan'ın ikinci defa taziyesine bulundular.

Hakkari merkez, ilçe, köy ve mezralarını ziyaret ederek yöre halkına referandum çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdiklerini belirten Hakkari eski Ak Parti Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, yöre halkının kendilerini sıcak bir şekilde karşıladığını belirterek, bu ilgiden dolayı yöre halkına teşekkür etti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdulmuttalip Özbek AK Parti Hakkari Dağlıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title