Haberler

Dağlı: "Gönüllerin Fethine Talibiz"

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da geçmişte başka partilere oy vermiş ama şimdi Tamer Dağlı için AK Parti’ye oy vereceğini söyleyen, ailelerin davetlerine yetişmeye çalışıyor.

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da geçmişte başka partilere oy vermiş ama şimdi Tamer Dağlı için AK Parti'ye oy vereceğini söyleyen, ailelerin davetlerine yetişmeye çalışıyor.

Önceki gün Karaisalı'da çalışmalar yapan, gittiği her yerde çok sıcak ilgi ile karşılanan, kendisine kadınların ikram ettiği sıkma ve börekleri, elleriyle vatandaşlara dağıtan Dağlı, "Yaklaşık yirmi yıllık yöneticilik görevimi noktalayıp, siyasete atılırken tek gayem vardı. Önce şehrimin, sonra ülkemin insanlarına daha iyi hizmet edebilmekti. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevmeyi şiar edinmişiz. Bu olgu sayesinde her kardeşimizi önce insan olduğu için seviyoruz. Sonra da insanımızın devletten hak ettiği hizmeti alabilmesine vesile olmanın mücadelesini veriyoruz. Genci yaşlısı, kadını erkeği, zengini fakiri, çiftçisi işçisi her vatandaşımız devlet nezdinde eşit bireylerdir. Seçim beyannamemiz o nedenle her kesimi kapsayan bir beyanname olmuştur" dedi.

5 ayda yaşanan olumsuzlukların ardından, vatandaşların partilerine ve hükümetlerine olan teveccühünün kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini söyleyen Dağlı, şöyle devam etti:

"İlk kez karşılaştığımız insanlar bizi yıllardır tanıyormuşçasına bağırlarına basıyorlar. Siyasette yola çıkarken bir şey söylemiştim. "Gönüllerin fethine talibiz" demiştim. Çünkü gönlüne giremediğiniz insanın oyunu alamazsınız. Ak kadrolar olarak bizi diğer partilerden ayıran en büyük özelliğimiz budur. Aslına bakarsanız biz hayatımız boyu gönüllerin fethine talibiz. Sadece siyasette değil. Şimdi hiç tanımadığım insanlar yolumuzu kesiyor ve bana, "sizin geçmişte bize faydanız dokunmuştu, şimdi sıra bizde. Üzerimize ne düşüyorsa hazırız" diyorlar. Siyaset öncesi iş hayatımda da insanlarımıza nasıl faydamız dokunur diye çalıştım. Şimdi bu sevgimin karşılıksız olmadığını görmek beni çok mutlu etmektedir. Allah'a şükür ki, yıllardır hep doğru işler yapmışız. İstanbul'da görev yaparken bile bu memleketten hiç kopmadım, halkımızla iç içe oldum. Ailem bu şehirde yaşamaya devam etti. Ben hafta içi İstanbul'a gidip, hafta sonu dönüyordum. Hala alışverişlerimi çocukluğumun geçtiği mahallenin manavından yaparım. Ziyaret ettiğimiz, çarşıda pazarda karşılaştığımız vatandaşlarımızın da benim gibi düşünmesi, beni bağırlarına basarak "sen varken partizanlık yok, birlik var" demeleri bugüne kadar doğru şeyler yaptığımızın göstergesidir. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri samimi sevgilerden dolayı teşekkür ediyorum." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tamer Dağlı Karaisalı Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title