Haberler

Dağıstan'dan İhlas'a Teşekkür

Rusya Federasyonuna bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Şehabettin Kerimov ve İslam Üniversitesi Rektörü Arif Saidov, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay'ı ziyaret etti.

İhlas Vakfı Türk Dünyası Koordinatörlüğünün misafiri olarak İstanbul'a gelen Kerimov ve Saidov İstanbul'un tarihi ve manevi mekanlarını ziyaret ettikten sonra, İhlas Vakfı'nın Bahçelievler'de bulunan merkezinde Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay ile görüştü.

Dağıstan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Şehabettin Kerimov, kardeş ülke Türkiye'de İhlas Vakfı'nın kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İhlas Vakfı'nın Dağıstan'a yaptığı maddi, manevi ve kültürel yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Kerimov, İhlas Vakfı Baş Danışmanı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı'nın "Sevgili Peygamberim" kitabından elli bin adet Kafkasya ve Dağıstan'da dağıttıklarını, Ramazan ayında da on bin adet daha dağıtacaklarını söyledi. Ayrıca Kerimov Hakikat Kitapevi tarafından hazırlanan kitaplar ile Türkiye Takvimi'nin Rusçaya tercüme edilerek basıldığının ve dağıtıldığının altını çizdi. Dağıstan'da gerçekleştirilen bu hizmetlerden dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı ve Dağıstan Müslümanları adına İhlas ailesine devamlı dua ettiklerini söyleyen Kerimov bu hizmetlerin artarak devam etmesini temenni ettiklerini ifade ederek İhlas Vakfı yetkililerini Dağıstan'a davet etti.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay da, Şeyh Şamil Hazretlerinin torunlarını İhlas Vakfı olarak misafir etmekten ve hizmet etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. İhlas Vakfı olarak Dağıstan'a maddi ve manevi olarak daha çok yardımcı olacaklarını söyleyen Okyay, Hakikat Kitapevi kitaplarının daha çok insana ulaşması için çalışacaklarını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmet Okyay Dağıstan İhlas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title