Haberler

Dagc Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurul toplantısını gerçekleştiren Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi görev bölümü yaptı.

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurul toplantısını gerçekleştiren Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimi görev bölümü yaptı.

Yeni dönemde yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda konuşan DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, basın mesleği ve gazetecilerin etkinliği ve saygınlığının artırılması anlamında çalışmalar yapılacağını ifade etti. Özsoy, gazetecilerin sorunlarının bulunduğunu ancak bu sorunların, sorumlulukların önünde olmadığını hatırlatarak, "Sorunlarımızın çözümü için elbette mücadele ve çalışmalarımız sürecek. Ancak sorunlarımız var diye, sorumluluklarımızı göz ardı edecek değiliz. Her zaman bu bilinçte olacağız" dedi.

Toplantıda yapılan görev bölümü ise şu şekilde gerçekleşti:

Başkan Vekilliği'ne : Nevzat Demirkol,

Başkan Yardımcılıklarına: Ahmet Akbuğa, Müslim Demircan,

Genel Sekreterliğe: Onur Sağsöz

Mali Sekreterliğe: İrfan Tarakçıoğlu,

Genel Sekreter Yardımcılığı'na Azer Yılmaz Aydın,

Mali Sekreter Yardımcılığı'na Melek Allioğlu ve Basın ve Teşkilat ilişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Metin Güven Uşun getirildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title