Haberler

Daeş Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Göstericilerin Silahla Taradığı Akaryakıt İstasyonu

DAEŞ bahanesiyle izinsiz gösteriler- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, olaylarda göstericilerin silahla taradığı akaryakıt istasyonunu ziyaret etti- Aktay: "İşyeri sahibinin devlete karşı hassasiyeti bilindiği için özellikle hedef seçildi" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, DAEŞ bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde silahla taranan akaryakıt istasyonunu ziyaret ettiBeraberinde AK Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu ile Alan Mahallesindeki istasyona gelen Aktay, işletmeci Abdulkerim Kaymaz ile bir süre görüştü.

DAEŞ bahanesiyle izinsiz gösteriler- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, olaylarda göstericilerin silahla taradığı akaryakıt istasyonunu ziyaret etti- Aktay: "İşyeri sahibinin devlete karşı hassasiyeti bilindiği için özellikle hedef seçildi" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, DAEŞ bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde silahla taranan akaryakıt istasyonunu ziyaret ettiBeraberinde AK Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu ile Alan Mahallesindeki istasyona gelen Aktay, işletmeci Abdulkerim Kaymaz ile bir süre görüştü.Aktay, burada gazetecilere yaptığı konuşmada, DAEŞ bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde istasyona yönelik vahşice saldırı gerçekleştirildiğini anımsattı.İçeride sivil insanlar bulunduğu halde buranın hedef seçildiğine dikkat çeken Aktay, şöyle konuştu: "İşyeri sahibinin devlete karşı hassasiyeti bilindiği için özellikle hedef seçildi. Onlarca işyeri gibi burası da kundaklanmaya çalışıldı. Ne yazık ki burada istenmeyen bir hadise cereyan etmiş. O kaos içerisinde bir vatandaşımız isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Olay nedeniyle burası hep tehdit altında oldu."- "Devletimizin yanında ve AK Parti'li olduğumuz için hedef alındık"Abdulkerim Kaymaz ise gösterilerde yapılan saldırıda bir kişinin öldüğünü, 5 kişinin yaralandığını dile getirerek, olayda hayatını kaybeden şahsın kim tarafından öldürüldüğünü bilmediğini söyledi.Saldırı sırasında kardeşinin de yaralandığını kaydeden Kaymaz, şöyle konuştu: "Ölen şahıs göstericiler tarafından öldürülmüş olabilir. Bizim kimseyle düşmanlığımız yok. Mağdur olan taraf biziz. Bu saldırıdan dolayı da kimseye düşman gözüyle bakmıyoruz. Devletimizin yanında ve AK Partili olduğumuz için hedef alındık. Daha önce de tehditler almıştık, bununla ilgili Siirt Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulunmuştum. Örgütün kampından beni arayıp, 'AK Parti'yi bırak, HDP'ye geç' şeklinde telefonlar almıştım. Bu nedenle zaten hedefteydik." -DAEŞ bahanesiyle izinsiz gösteriler-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay-Abdulkerim Kaymaz

Kaynak: AA / Güncel

Yasin Aktay Ak Parti Ak Parti Kaymaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title