Haberler

Daday Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

Daday Kaymakamlığının bu yıl ilk kez düzenlediği Voleybol Turnuvası sona erdi.

Daday Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde Kaymakamlık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi. Daday Spor Salonu'nda gerçekleşen ve büyük çekişmeye sahne olan final maçında, Belediye sporu 3-2 yenen Esnaf Spor turnuvanın şampiyonu oldu. Renkli görüntülere sahne olan ve büyük çekişme içerisinde yaklaşık 2 hafta süren turnuvaya Kaymakamlık, Belediye, Jandarma, İlçe Mili Eğitim, Daday ÇPL, İmam Hatip Lisesi ve Esnaf Spor olmak üzere toplam 8 takım katıldı.

İki grup halinde oynanan müsabakaların ardından gruplarında ilk 2 sırayı paylaşan Kaymakamlık, Belediye Milli Eğitim ve Esnaf Spor takımları son dört takım finale çıktı. Finalde Belediye Spor'u 3-2 yenmeyi başaran Esnaf Spor, turnuvanın şampiyonu oldu. Milli Eğitim ise, Kaymakamlık takımını 3-2 yenerek üçüncülüğü elde etti. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve plaketleri Kaymakam Zafer Sağ, Garnizon Komutanı J. K.d Bş. Çvş . M. Ali Sayar ile Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Bıyıklıoğlu tarafından verildi.

Turnuvanın kapanış töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Zafer Sağ "Öncelikle bütün takımlara ve oyunculara teşekkür ederim. Bu turnuvadan çok keyif aldım. Bu tür organizasyonların yapımın da geç kaldığımızı düşünüyorum. Turnuva çok centilmenlik içinde geçti. Bundan sonra bu tür organizasyonlar yapabiliriz. Ben tekrar herkese teşekkür eder, bundan sonra ki turnuvalarda görüşmek üzere diyorum" dedi. Turnuva sonun da Kaymakamlık Voleybol turnuvasının yapılmasında emeği geçen ve hakemlik görevi yapan Daday ÇPL Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Çolak'a Kaymakam Zafer Sağ tarafından Teşekkür Plaketi verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Daday Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title