Haberler

Dadaşköy Muhtarından Korkut'a İftar

Dadaşköy mahalle muhtarı İslam Yıldırım, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, belediye yönetimi, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin ve teşkilatına iftar yemeği verdi.

Dadaşköy mahalle muhtarı İslam Yıldırım, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, belediye yönetimi, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin ve teşkilatına iftar yemeği verdi. Belediye Başkanı Ali Korkut'u evinde ağırlayan İslam Yıldırım, "Başkanımız Ali Korkut'a biraz mahcubiyetim vardı. Birde hizmetlerden dolayı teşekkür adına başkanımızı evimde ağırlayıp, iftarı birlikte açtık. Asfalt sorunumuz var, ama ESKİ'nin alt yapı çalışmaları var. Başkanımızın asfalt için altyapıyı beklediğini biliyorum, Dadaşköylülerde bunu biliyorlar" dedi.

Dadaşköy Muhtarı İslam Yıldırım, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İlçe Başkanı Yunus Şahin'i evinde ağırlayıp iftar yemeği verdi. Dadaşköy'de Ali Korkut zamanında düzenli bir hizmet görüldüğünü dile getiren Muhtar İslam Yıldırım, "Başkanımız Ali Korkut'a biraz mahcubiyetim oldu. Birileri mahallemizin adını kullanarak pirim yapmaya çalışıyor. Bunlar üzücü ancak herkes bilsinki, Dadaşköy mahallesi bu dönem hizmet görmeye başladı. Çöplerimiz düzenli alınıyor. Başkanımız sokaklarımızı yeni baştan yapacak. Ancak ESKİ'nin altyapı çalışması bekleniyor. Biz bu güne kadar Yakutiye Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun kaldık. Kimse bizim üzerimizden pirim yapmasın. Başkanımızı evimde ağırlayarak iftarı birlikte açtık. Bizden kaynaklanmayan mahcubiyeti biraz olsun üzerimizden de atmış olduk" dedi.

Ali Korkut, zaman zaman bazı tiplerin çıkabildiğini bunları önemsemediklerini söyledi. Muhtar İslam Yıldırım ile güzel bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Korkut, "Dadaşköy'ün bir yol sorunu var. Malum ESKİ tarafından altyapı çalışması yapılacak. Bunun ardından mahallemizin baştan aşağı asfaltlanacağını önceden de ifade ettim. İnşallah bundan sonra da Dadaşköy mahallemizde güzel hizmetlerimiz sürecektir" dedi. Yunus Şahin'de koordineli çalışmaların hızlı hizmet getirdiğini belirterek iftar daveti için muhtar Yıldırım'a teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Şahin Ali Korkut Dadaşköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title