Haberler

Daçka, Top 16'da Panathinaikos Deplasmanında

Güncelleme:

Daçka, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turunda oynayacağı 5. maçında 29 Ocak akşamı saat 21.45'te Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla deplasmanda mücadele edecek

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, amaçlarının Top 16'daki ilk galibiyetlerini alıp grupta çıkışa geçmek olduğunu söyledi: "Euroleague'de yine zor bir deplasmana çıkıyoruz. Geçen hafta hücumda ne kadar etkili olabileceğimizi gösterdik. Panathinaikos karşısında buna savunma disiplinini de eklememiz lazım. Dolayısıyla rakibimize maçın başında skorda öne çıkma şansı tanımadan kendi ritmimizi benimsetmemiz gerekiyor."

Darüşşafaka Doğuş'un oyun kurucusu Scottie Wilbekin iki takımın da galibiyete ihtiyacı olduğunu vurguladı: "Panathinaikos'a karşı maça iyi bir başlangıç yapmayı umuyorum. Takım halinde iyi savunma ve hücum yapmamız şart. İki takım da grupta zor durumda. Geçen sezon Yunanistan Ligi'nde birkaç maç oynadığım için biliyorum ki orada ateşli bir taraftar topluluğu bizi bekliyor ama bu iyi bir oynamamız için engel değil."

Panathinaikos, İbrahim Kutluay'ı onurlandırıyor

İbrahim Kutluay daha önce oyuncu olarak birçok başarı yaşadığı salona yeniden ayak basacağı ve taraftarın önüne çıkacağı son derece heyecanlı olduğunu belirtti: "Yunanistan'da çok güzel günler geçirdim. Belki de kariyerimin en başarılı yıllarını orada yaşadım. Orada iyi izler de bıraktığımı düşünüyorum. Panathinaikos tarafından böyle onurlandırılmak da benim için gerçekten gurur verici."

Darüşşafaka Doğuş'un Turkish Airlines Euroleague Top 16 Takvimi

5. hafta 29 Ocak Cuma 21:45 Panathinaikos (D)

6. hafta 4 Şubat Perşembe 20:30 Kızılyıldız (Volkswagen Arena)

7. hafta 12 Şubat Cuma 18:00 Lokomotiv Kuban (D)

8. hafta 25 Şubat Perşembe 19:30 Unicaja Malaga (Volkswagen Arena)

9. hafta 3 Mart Perşembe 21:45 Cedevita Zagreb (D)

10. hafta 11 Mart Cuma 20:30 Anadolu Efes (Volkswagen Arena)

11. Hafta 17 Mart Perşembe 20:30 Fenerbahçe (D)

12. Hafta 24 Mart Perşembe 20:30 Panathinaikos (Volkswagen Arena)

13. Hafta 31 Mart Perşembe 21:00 Kızılyıldız (D)

14. Hafta 8 Nisan Cuma Lokomotiv Kuban (Volkswagen Arena)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Panathinaikos Volkswagen Yunanistan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title