Haberler

Da Vinci Learning, HD Yayına Geçiyor.

Güncelleme:

Her yaştan meraklı zihinleri bir araya getirip, yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen, yenilikçi ve özgün bir eğitim kanalı olan Da Vinci Learning, dünya genelinde 18 milyondan fazla evde günlük hayatın bir parçası olarak takip ediliyor.


Da Vinci Learning TV, bugünden itibaren HD kalitede yayın yapmaya başlıyor. Da Vinci Media Grubu'na bağlı kanal, Türkiye'de D-Smart 122. Kanal, Teledünya 203. Kanal, Turkcell TV+ 160. Kanal, Tivibu 153. Kanal ve digital uydu platformu Filbox'da yüksek çözünürlüklü bir görüntü ve ses kalitesiyle artık ekranlara gelecek.

Ailenin birlikte seyredebileceği uygun kalitede, yüksek standartlara sahip çok geniş bir program yelpazesine sahip Da Vinci Learning TV, ailenin tüm fertlerine hitap ediyor. Çocuklara yönelik sabah programlarının ardından, öğleden sonraları ailenin bir arada eğlenebilecekleri programların devamında akşamları ebeveynlerin ve yetişkinlerin merakını cezbedecek programlar sunuyor.

Çocuk ve belgesel kanalı içeriklerini bir araya getiren, eğlenerek öğrenmek ve meraklı olmak üzerine kurgulanan Da Vinci Learning programları, 100 ülkede 16 farklı versiyonda yayınlanıyor.

Da Vinci Media CEO'su Ferdinand Habsburg, Türkiye'deki ailelerin kanala olan ilgisinden çok memnun olduklarını söyleyerek şunları ekledi: "Biz bilgi ile dolu bir dünya yaratmak istiyoruz. Bu dünya hem çok eğlenceli hem de çocukları daha zeki, daha meraklı ve daha maceracı yapıyor. Bu anlamda Türkiye'deki aileler de çok ilgili ve bilinçliler. Da Vinci Learning'in tüm dünyadaki uzmanlar tarafından titizlikle hazırlanan içeriklerinden çocukların okullarına destek olması için faydalanıyor ve pasif TV izleme alışkanlığı edinmelerine izin vermiyorlar. Çocuklar, kanalımızdaki yepyeni ve eğlenceli kısa programlar ile öğrenmeyi, problem çözmeyi ve merak etmeyi keyif haline getiren sürprizler yaşıyorlar. Daha çok çocuğun ve ailenin Da Vinci Learning kanalından faydalanması en büyük amacımız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

D Smart Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title