Haberler

Dicle Üniversitesi'nde Kayıt Heyecanı Başlıyor

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi, kendisini tercih eden yeni öğrencilerinin kayıtlarını 1 Eylül Pazartesi gününden itibaren almaya başlayacak.

Dicle Üniversitesi, kendisini tercih eden yeni öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. Kayıt heyecanı 1 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 5 Eylüle kadar devam edecek. Kayıtlar, Dicle Üniversitesi kapalı spor salonunda gerçekleşecek.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılında yüzde 60'ı Diyarbakır'dan yüzde 40'ı ise diğer illerden olmak üzere Türkiye'nin 51 kentinden lisans, ön lisans ve yüksek lisans öğrencisi olmak üzere yaklaşık 7700 öğrenci Dicle Üniversitesine kayıt yapacak. Yapılan kayıtlarla beraber Dicle Üniversitesi öğrenci sayısı toplam 31.500'e ulaşacak.

Adayların bu nedenle her hangi bir sıkıntı yaşamamak için sınav sonuç belgesinde belirtilen tarihte kayıt yaptırmaları gerekiyor. Belirtilen tarihte kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybedecek.

Önceki yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenciler otogar ve havalimanında karşılanacak, şehre yabancı olanların zorlanmadan üniversiteye ulaşmaları sağlanacak.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Türkiye Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title