Haberler

D.Ü'de "Dönelim Fabrika Ayarlarımıza" Semineri

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi'nde, Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erim Hısım'ın esprili ve samimi sunumu ile gelişim semineri gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi her ay gelenekselleştirdiği kişisel gelişim seminerlerinden biri olan"Dönelim Fabrika Ayarlarımıza" adlı program ile öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı kişisel gelişim semineri düzenlendi.

Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erim Hısım, esprili ve samimi sunumu ile gelişim seminerde, öğrencilere mezun olmadan önce kendilerini iş hayatına hazırlamaları konusunda faydalı birikimlerini paylaştı. Erim Hısım, insanın her zaman kendini yenileyebileceği ve kendine artı katabileceğini görsel sunumlarla aktardı.

İnsan Kaynakları Yönetimi, Eğitim Yönetimi, Liderlik ve Koçluk gibi konularda 20 yıla yakındır çalışmalar yapan ve eğitimler veren Erim Hısım, öğrencilere, hem iş hayatında hem de özel hayatlarında nasıl başarılı olabilecekleri ve mutlu bir yaşam sürebilecekleri konusunda bilgiler verdi. Hısım, yaklaşık bir saat boyunca salonda bulunanlara keyifli bir sunum gerçekleştirdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Dicle Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title