Haberler

D-100 Karayolu Ulaşıma Açıldı

Güncelleme:

D-100 karayolunun Bolu mevkisinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan yol, mahsur kalan araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

D-100 karayolunun Bolu mevkisinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan yol, mahsur kalan araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Karayolları ve trafik ekipleri, kayan tır ve kamyonlar nedeniyle ulaşıma kapanan D-100 karayolu Yumrukaya mevkisinde çalışma başlattı.

Bu bölgede yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından ulaşıma kapanan yol, tekrar trafiğe açıldı.

Karayolları ekipleri, D-100 karayolu ve TEM otoyolunun ulaşıma kapanmaması için güzergahlardaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Bolu genelinde 212 köy yolu ulaşıma kapanırken 9 köye elektrik verilemiyor.

Bolu İl Özel İdaresi görevlileri, kapanan köy yollarının açılması için çalışma başlattı.

Öte yandan, TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Düzce kesimindeki Karanlıkdere, Bakacak, Seymenler ve Bıçkı mevkilerinde kar yağışı etkisini arttırdı.

Güzergahlarda konumlanarak önlem alan trafik ekipleri, D-100 karayolundaki zincirsiz araçları durdurarak TEM otoyoluna yönlendiriyor.

Polis ekipleri, Bolu Dağı'nın Düzce kesiminde ağır tonajlı araçlarla tankerlerin geçişine izin vermeyerek, bu araçları park alanlarında bekletiyor.

Kaynak: AA / Politika

Düzce Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title