Haberler

D-100 Karayolu İstanbul İstikametinde Ulaşıma Açma Çalışmaları Sürüyor

Kocaeli'de sabah saatlerinde etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle kapanan D-100 İstanbul ustikametinin karayolu açma çalışmaları sürüyor.

Kocaeli'de sabah saatlerinde etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle kapanan D-100 İstanbul ustikametinin karayolu açma çalışmaları sürüyor. Sel nedeniyle yıkılan, sular altında kalan ev ve seralarda ise hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde sabah saatlerin etkisini arttıran sağanak yağış nedeniyle bir çok yerleşim yeri sular altında kaldı. Şiddetli yağmurun etkisiyle taşan Eşme Deresi, D-100 Karayolu kenarında bulunan bir fabrikanın da sular altında kalmasına neden oldu. Sular altında kalan D-100 Karayolu nedeniyle araçlar saatlerce mahsur kaldı .Bazı bölgelerde ise taşan derelerden dolayı yıkılan evler oldu. Evlerde kimsenin yaşamaması ise bir faciayı önledi. Su basan evlerde ve seralarda ise hasar tespit ve su tahliye işlemleri devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "E-5'i açmaya çalışıyoruz karayolları, İSU, itfaiye, bütün ekiplerimiz çalışıyor. Can kaybı olmamasını ben önemsiyorum. Kartepe bölgesinde aşırı yağış var ve halen davam ediyor. Elimizden gelen bütün gayreti sarfediyoruz" ifadelerini kullandı. Ekiplerin ilçe genelinde çalışmaları devam ediyor.  

GÜRCAN YILMAZ - KAAN ÜLKER

KOCAELİ 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title