Haberler

ÇYDD'den büyük buluşma

Güncelleme:

ÇYDD İzmir Şubesi kuruluşundan bu yana eğitimlerine destek vererek geleceklerine uğurladığı gençler ve katkı koyan tüm dostları ile 12 Kasım'da AASSM'de düzenlediği etkinlikte buluşuyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi, kuruluşundan bu yana eğitimlerine destek verdiği gençler ve katkı koyan dostları ile 12 Kasım Cumartesi akşamı saat 19:00'da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) düzenlediği etkinlikte buluşuyor. İzmir Büyükşehir Belediyes, Devlet Tiyatrosu Opera ve Bale Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) İzmir Şubesi, İzmir Folklor Müzik ve Gençlik Kulübü'nün (FOMGED) katkılarıyla düzenlenen ''Çağdaşlığın İzinde İzmir'de Buluşuyoruz'' etkinliğinde, tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, gazeteci-yazar Orhan Bursalı, gazeteci-yazar Özlem Yüzak konuşmacı olacak. Gecede ÇYDD İzmir Şubesi bursiyerleri de sanatın farklı dallarında gösteriler sunacak.

ÇYDD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Kaya, Cumhuriyetimizin kurtuluş ve kuruluş felsefesi doğrultusunda, çağdaş değerlerle donanmış çocuk ve gençlerin yetişmesi yolundaki çabalarının artarak devam edeceğini belirterek, ''Biliyoruz ki ülkemizin geleceği çocuk ve gençlerimizin geleceğine bağlı. İşte ÇYDD de bu geleceğe katkı koymak amacıyla kuruldu'' dedi. Gönül Kaya ''27'nci yılını dolduran derneğimiz Türkiye genelinde 100 bin ve 23'üncü yılını geride bırakan İzmir şubemiz de bugüne kadar binlerce çocuk ve gence burs verdi, eğitimine destek oldu, pek çok projeyi hayata geçirdi. Her yıl bursiyer öğrenci sayımızı artırırken göç alan bölgelerdeki eğitimevlerimiz, çocuk kulüplerimiz ile de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gönüllü birlikteliğimiz, yakın çevremizi de yüreklendirip yönlendirebildiğimiz ölçüde güçlenecektir. 12 Kasım günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenleyeceğimiz etkinlikle ÇYDD İzmir Şubesi'nin kuruluşundan bu yana burs almış ve katkıda bulunmuş kişilerle birlikte olmak, dernek olarak en büyük mutluluğumuz. Bugün doktor, mühendis, öğretmen, bilim insanı, sanatçı gibi pek çok alanda ülkemize ve dünyamıza katkıda bulunan nice çağdaş insanımızla 12 Kasım akşamı buluştuğumuzda, gönüllü çabamızın başarılı sonucunu göreceğiz. Çoğalarak ülkemizin geleceğine daha da katkı koyacağız'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmed Adnan Saygun Orhan Aydın İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title