Haberler

Çüngüş'ten Tekirdağ'a Teşekkür Mektubu

Diyarbakır Çüngüş ilçesi öğrencileri, kendilerine yardım eli uzatan Küçük Yoncalı İlkokulu-ortaokulu öğrencilerine mektup yazarak, teşekkür ettiler.

Diyarbakır Çüngüş ilçesi öğrencileri, kendilerine yardım eli uzatan Küçük Yoncalı İlkokulu-ortaokulu öğrencilerine mektup yazarak, teşekkür ettiler.

Nisan ayında Tekirdağ'ın Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi İlkokul-Ortaokul öğrencileri, Türkçe öğretmeni Ertürk Semiz öncülüğünde, "Kendileri küçük, yürekleri büyük' denilecek bir kampanya başlatarak kendi aralarında topladıkları giysi, kitap, defter gibi malzemelerin yanı sıra, moral vermek için öğrencilerin yazdığı resimli şiir ve mektuplardan oluşan bir paket hazırlayarak Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde öğrenim gören öğrencilere göndermişlerdi. Gönderilen yardımlar ilçede görev yapan polis memuru Aziz Örgül tarafından Atatürk İlkokulu ve ortaokulunda okuyan minik öğrencilere ulaştırılmıştı. Gönderilen yardımlar dolayısıyla mutluluklarını kağıda döken Çüngüşlü öğrencilerin teşekkür mektupları Küçükyoncalı'ya ulaştı.

Öğrenciler gönderdikleri mektuplarda Küçükyoncalılı öğrencilere gönderdikleri yardımlardan dolayı teşekkürleri ifade ederek, hatırlanmış olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Tekirdağ Yoncalı Çüngüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title