Haberler

Cüneyt Tanman: Hamza Hoca, Kalinic ve Evgen Konoplyanka'yı İstemedi

Güncelleme:

Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden geçtiğimiz ağustos ayında istifa eden Cüneyt Tanman, "Kalinic ve Konoplyanka'yı transfer ediyorduk ama Hamza Hoca istemedi." dedi.

Galatasaray ile yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu hakkında çok önemli iddialar ortaya atıldı. Dün akşam Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuşan futbolcu menajeri Doğan Ercan, bu sezon Avrupa'da en büyük çıkışı yapan oyuncular arasında yer alan Nikola Kalinic ve Evgen Konoplyanka'nın sezon başında çok uygun maliyetlere Galatasaray'a gelebileceğini, ancak Hamza Hamzaoğlu'nun bunu engellediğini iddia etti.

"HAMZAOĞLU 'KALINIC BİZDE OYNAYAMAZ' DEDİ"

Kalinic'i satın alma opsiyonuyla kiralama şanslarının bulunduğunu belirten Ercan, "Kalinic ve Konoplyanka'yı sezon başında alacaktı Galatasaray. Hem de uygun fiyata. Kalinic'in kiralama bedeli 500 bin Euro, satın alma opsiyonu ise 2 milyon Euro idi. Hani her şeyi Cüneyt Tanman'ın üzerine yıkıyorlar ya, insanlar bunu bilsin. Konoplyanka da Sevilla'ya gitti. Yarın Barcelona'ya transfer olacak. Hamza Hamzaoğlu 'bizde oynayamaz' dedi. Kalinic de Fiorentina'da kral oldu" diye konuştu.

TANMAN: HAMZAOĞLU İKİSİNİ DE İSTEMEDİ

Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden geçtiğimiz ağustos ayında istifa eden Cüneyt Tanman da Doğan Ercan'ın iddiasını doğrulayarak şunları söyledi: "Evet, sezon başında Kalinic ve Konoplyanka'nın menajerleriyle temas kurduk. Hatta bize yetki belgelerini yolladılar ama Hamza hoca istemedi. Hoca beğenmedi ikisini de. Ben yöneticilerin arasında da 'Bu ikisini alalım' dedim. O tarihte ne Denayer ne Grosskreutz alınmıştı. Daha birçok oyuncu var bu tarz. Biz söylemekle kalmıyoruz, onların görüntüleri var. Oynadıkları 7-8 maçın kısaltılmış görüntüleri hocaların önüne geliyor. Galatasaray scouting ekibinin hazırladığı görüntüler var. İzledikten sonra takımın oyun şekline yaramayacağını söyledi. Olay bu. Bunlar o dönemde düşük maliyetle kiralayabileceğimiz, satın alma opsiyonuyla alabileceğimiz oyunculardı. Genelde o kendi tercihlerini almak üzerine bir plan yapmıştı. Kendi oyuncularını aldı. Bir tek Niasse alınmadı. Onu da ben ayrıldıkta sonra alabilme fırsatı vardı tabii. Kalinic hakikaten Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir oyuncuydu.

"HAMZAOĞLU: NE 500 BİN EURO'SU, 7-8 MİLYON EURO...

Hamza Hamzaoğlu ise, oyuncularla görüşüldüğünü ancak fiyatlarının öyle söylendiği gibi düşük olmadığını söyledi. Hamzaoğlu, "Onları bize getirdiklerinde fiyatları neymiş onu da bir sorun. Sezon başındaki durumumuzu da düşünün, ondan sonra bir karar verin. Ne 500 bine, olur mu öyle şey ya! Olur mu öyle şey? Bonservisleri için 7-8 milyon Euro'lar söylendi. 500 bin Euro'ya nereye adam alıyorsun! Bundan sonra herkes bir şeyler söyler zaten."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Nikola Kalinic Cüneyt Tanman Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

XANAX:

Adam gitti ya , şimdi arkasından atıp tutun. Biraz delikanlı olun Allah aşkına.

17
4
yanıtYanıtla
cimbom sevdalısı:

Hamza yalan söylüyor. . konoplyanka nın bonservisi elinde idi. . Serbest idi. . Kalinic in fiatı da düşüktü. . Ama Hamza Akhisardaki oyuncuları almaya çalışıyordu. . Hamza kasaba hocası vizyonu yok, küçük takım hocası. . Ya Semihin yaptıkları rezaleti göremedi. . Dünya yıldızı Denayeri yedek bıraktı. .

4
9
yanıtYanıtla
ESKİ GS''LI:

NE BU YABANCI HAYRANLIĞI . . . . HAMZA HOCA YI DESTEKLİYORUZ. . . . . ADAM YERLİYİ DESTEKLİYOR UMUT ÇABA SARFEDİYOR. . ÜZÜLÜYOR . . . KENDİNİ PARÇALIYOR. . . AL YABANCIYI GÖR NE YAPIYOR. . AVRUPADA. . .

10
1
yanıtYanıtla
TürkmenMobil-ANDROID:

yav he he cüneyit, senin verdiğinden 2 kat fazlasını dnipro verdi kalmadı konoplyanka, dalga mı geçiyon. bir fenerli olarak hamzaya yaptıklarınızı kınıyorum.

9
1
yanıtYanıtla
?????Mobil-IOS:

Ben Adana Demirsporluyum. Tarafsız kalayım diyorum ama görüşüm şu. Bence Hamza hocayı yediler. Adam takımın finansal FairPlay kuralları dışına çıkmamak için bu oyuncuları almamış olabilir. Kaldı ki Adam haklı. Ne 500bin Euro'su

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın ANALİST:

başakşehir macından ders cıkarmadı kılpayı cok maclarda öndeiken kaybetti taaki antalyada ki aynı hatayı seyretti hamza o zamanı klavye yorumcuları senbu takımı kaldıramassın akhisara git bela ananları burada okuduk şimdi bırakın hamzacılığı duygusallıkla delıkanlılıkla futbol olmazz zeka lazım streji lazım burak ne kadar düz oyuncu anladınızmı

3
3
yanıtYanıtla
koylu:

tamamda bunu neden onceden aciklamazlar ki anliyamadim

6
0
yanıtYanıtla
polat:

ne işe yarar o futbolcular ??

1
4
yanıtYanıtla
GS:

üzüdügüm tek nokta keske hamza biraz daha kalsaydi sabri umut burak bilal kisa inadiyla bizi biraz batirsaydi öyle gitseydi. simdi sanki kahraman gibi gitti. üzülüyorum buna. efendi olabilir ama iyi TD degildi. kapasitesi GS''nin cok altindaydi. bunu ergenler anlayamaz. sneijderi sol kanat sabri inadi bilal kisayi jamese tercih etmesi. genclere sans vermemesi. keske kalsaydi da gercek yüzü iyice ortaya ciksaydi!!!

4
1
yanıtYanıtla
grande:

tek sucun . gs ye erken geldın . ezdıler senı topcusuda yonetıcısıde . bence 4-5 yıl sonra gelecektın . terımden karızma dersı alman lazım. anadolu kulubu ıle 3 buyuk bır olmaz.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title