Haberler

Cüneyt Tanman: 3 Tane Nokta Atışı Yapacağımız Bölge Var

Güncelleme:

Galatasaraylı Yönetici Cüneyt Tanman, "1-2 genç, 1-2 tecrübeli oyuncu alacağız. Hiçbir şey yapılmıyor gibi kaygı olmasın. Bize güvenin." dedi.

Galatasaray'da futbolun patronu Cüneyt Tanman, A Spor'da yayınlanan Transfer Raporu programına transfer politikaları ve medyada ismi geçen oyuncularla ilgili net açıklamalar yaptı.

İşte Cüneyt Tanman'ın sözleri:

"Niasse ile ilgili bir haber gelmedi. Akşama kadar Florya'daydım, bizim öyle bir bilgimiz yok. Taraftarlar kaygı duymakta haklı olabilirler ama yeni bir yönetimiz. Çalkantılı bir süreçten geldik. 3 başkan, 2 teknik direktör değişti. Zorlu bir süreçti ama iki şampiyonluk geldi. Hamza Hoca, 6 ayda takımını alıp getirdiği nokta açık. Hamza Hoca'nın istediği konulard atransfer olacak. Geçmişteki hataları yapmayacağız. Van Persie'den başladı, Huntelaar'dan gitti. 15 oyuncu ismi geçti. Bu isimler menajerlerin bizlere ulaştırmaya çalıştığı oyuncular. Galatasaray birçok oyuncuyla ilgileniyor. Biz bu isimlerden, mali tablolarımıza uyan isimleri alacağız."

"Transfer konusunda Başkan Dursun Özbek, ben ve Hamza Hoca arasında uzlaşma var. Önümüzde 2 kamp var. İlk kamp sonrası daha net bir tablo ortaya çıkacak. Gazetelerde yazılanlardan sonra taraftarlarımızın heyecanlanması normal. Ancak, daha itidalli gitmeliyiz. Sonuçta şampiyon olmuş bir kadro var."

"12 OYUNCU GİDECEK! 1-2 GENÇ, 1-2 YILDIZ"

"Hocanın göstereceği yol bizim için önemli. Gerekenleri yapacağız, kimse kaygı duymasın. 3 tane nokta atışı yapacağımız bölge var. 1-2 tane genç, 1-2 tane tecrübeli, kenardan gelince oyunu değiştirecek oyuncu politikamız var. 40 küsür oyuncumuz var, bu oyuncuların 28'e inmesi gerekiyor. Ciddi bir operasyon planlarımız var, duyacaksınız. 3-4 tanesini yakın zamanda açıklayacağız. Transfer uluorta yapılacak şey değil. Gizli, sessiz olmasında fayda var. Hiçbir şey yapılmıyor gibi kaygı olmasın. Hem Hamza Hoca'ya hem de bize güvensin taraftarlarımız."

"3 TANE İLK 11 OYUNCUSU GELECEK"

"Mali kriterlere dikakt etmemiz gerekiyor. 3 tane ilk 11'e girme potansiyelli oyuncu alacağız. Kadromuz var, gidecekler var. Hepsinin planı yapıldı. Çalışmalar sürüyor. Net rakamlar söylemek doğru olmaz. Transferin sessiz yapılmasında fayda var. Basın açısından hoş bir durum değil ama yönetim açısından böyle olması gerekiyor."

NIASSE VE MELO...

"Galatasaray'ın ilgi duyduğu oyuncular arasında Niasse ama 1 numara değil. Daha öncelikli oyuncular var. Hangisinin olacağı konusunda bilgi veremiyoruz.

Felipe Melo için bir teklif almadık. 1 yıl daha sözleşmesi var. Menajeriyle konuşuyoruz. Biz onun 1 yıl daha kalmasını istiyoruz. Onlardan da bir teklif gelmedi, ayrılık için."

"ÖZEL HAYATI, SAKATLIKLARINI BİLE İNCELİYORUZ"

"Transferlerimiz Süper Lig ağırlık değil, yurtdışı ağırlıklı olacak. Hamza Hoca'nın oynatmak istediği sisteme uygun oyuncular ilgi alanımıza giriyor. 2011'de ben Galatasaray'dayken başlayan scouting sistemi var. Adı geçen tüm oyuncuların 8-10 maçının kayıtları, görüntüleri var. 4000'den fazla görüntü var elimizde. Canlı izlemeler de geçmişte yapılmış. Özel yaşamları, sakatlıklarını bile inceliyoruz. Galatasaray'ın bütçesine uygun, Hamza Hoca'nın oyun formatına uygun isimlerin olmasına dikkat ediyoruz."

PODOLSKI, HUNTELAAR VE PATO...

"Podolski ve Huntelaar ilgi alanımızda. Ancak, spesifik olarak bunları söylemek doğru olmaz. Pato ismi bize 3-4 menajerden geldi. Diğer oyunculardan da geliyor. Çok fazla isim var. İlgi alanımız var. Çalışmalarımız sürüyor. Ancak, şunu şöylemek istiyorum, ihtiyaçlarımızı alacağız. Panik halde, yalan yanlış hamleler yapmayacağız. O konuda dikkat ediyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Tanman Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

LionssmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arkadasım fernandaoyu nasıl kaptırırsın ya onlar 6 verıyorsa sen 7 ver turkıyeyı bılen muthıs bir golcü.yazık kacırdık

6
8
yanıtYanıtla
köse yazarı:

GS YÖNETİCİLERİ BU TAMMAN MIDIR KİMSE ALIN SUNU GÖREVDEN BU NE YA BİLAL KISA NİASSE. . . SEN BUNLARLAMI SAMPİYONLAR LİGİNDE BASARILI OLACAN. . GS BU TRANSFER POLİTİKASI İLE VE HAMZA HOCANIN VİZYONSUZLUĞU İLE SAMPİYONLAR LİGİNDE AVARAJ TAKIMI OLUR LİGDEDE 3-45 SIRALADA KENDİNE ANCA YER BULUR. .

3
4
yanıtYanıtla
gercekler:

seneye fener basarılı olamassa 2 sene sonra sen bak fenerin haline yapıyo transfer ama 100de100basarılı olcak diye bır madde yok unutmmayın helal olsun hamza hoca pereıra feneri sömürüyo fenerlilerin de hoşuna gidiyor

4
1
yanıtYanıtla
ASD:

Kardeşim son yılları domine etmiş bi kadro bu bi kaç ufak takviye gerek adamda bunu yapacaklarını söylüyor zaten tüpçünün Bjk ye yaptığı gibi paraları savursunlar mı onu mu istiyosunuz bi susun be az adamlara güvenin

5
0
yanıtYanıtla
SARI KIRMIZI AKHİSAR:

NİASSE BAYERN MÜNİH SAVUNMACILARI. . REALMADRİD SAVUNMACILARI YADA DİĞER SAMPİYONLAR LİGİ TAKIMLARININ SAVUNMASI KARSISINDA GOLMU ATACAK O ATAMASA MERAKLANMAYIN GS SEVDALILARI BİLAL KISAMIZ VAR BİZİM. . .

2
2
yanıtYanıtla
KÖFTECİ RMZ:

KÖFTEDEN ADAMLARI SALATASARAYA SATIP GÜZEL BİR İFTAR MENÜ''SÜ HAZIRLADIM

1
3
yanıtYanıtla
GS''Lİ:

iyi futbolcu alın size bol bol para kazandırsın. . SNEJDER gibi. . . .

4
0
yanıtYanıtla
GS:

Hemen karamsar olmayin burada yazanlarin hepsi sikeciler, GS 3 kulvarda oynayacak bizim Bilalada niassayada sabriyede ihtiyacimiz var. Hamza hocaya güveniyorum GS 3 tane yildiz alacak Sneijderle beraber 4 oluyor üstelik bizim sampiyon olmus bir kadromuz var fener gibi daginik bir takim degiliz. Biraz sabir bak Gs 3 bomba transferle degil sikebahce kimse yanimiza yaklasamaz suan Fener besiktasin bile arkasinda

2
1
yanıtYanıtla
BEN RAMİZ:

KÖFTE YAPIP , FUTBOLCU SATAN İLK ADAM

0
3
yanıtYanıtla
CiMBOM:

Helal sana cüneyt hoca GS herzaman isini yavas yapar, futbolcularin hayatini sakatliklarini inceliyecek herhalde, bakin NANi''ye 2 defa üst üste ciddi sakatlik gecirmis hemide ayni yerden böyle futbolculara o kadar para verilmez GS''yin yöneticileri hakli Bilal zaten bedava geldi denemekten ne cikar belkide cok basarili olcak fener Alpere 11 milyon ödedi peki nerde Alper

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title