Haberler

Cüneyt Özdemir Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

Birand'ın ölüm haberini veren Cüneyt Özdemir gözyaşlarını tutamadı.

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın vefat haberini veren gazeteciler zor anlar yaşadı.

Mesleğe Mehmet Ali Birand'ın yanında stajyer olarak başlayan Cüneyt Özdemir, yaptığı konuşmada 'En zor yayınım' diyerek duygularını aktarırken, Kanal D muhamiri Özay Erad da gözyaşlarına boğuldu.

GAZETECİLERİN EN ZOR YAYINI

Birand'ın oğlu Umur Birand, babasının hayatını kaybettiği hastanenin önünde bekleyen gazetecilere açıkladığı sırada, CNNTürk ekranlarında Nevşin Mengü gözyaişaroygözlerle Birand'ın vefat haberini verdi.

CNN Türk ekranlarında Nevşin Mengü gözyaşlarıyla Birand'ın vefat haberini verdi. Kanal D haber muhabirlerinden Özay Erad Birand'ın vefat haberini verirken gözyaşlarını tutamadı.

CÜNEYT ÖZDEMİR: HAYATIMDAKİ EN ZOR YAYINIM

Birand'ın ölüm haberini veren Cüneyt Özdemir de gözyaşlarını tutamadı. Özdemir, "Liberal bir entellektüeli, iyi bir eşi, bir babayı, bir dedeyi, pek çok meslektaşımızın hayatında önemli yer edinen hocayı, Mehmet Ali Birand'ı kaybetttik." diye konuştu.

Cüneyt Özdemir, 'hayatımdaki en zor yayınım' dediği konuşmasını 23 yaşındayken Mehmet Ali Birand'ın yanına stajyer olarak gelmesini anlatarak tamamladı.

PATRONU DA AĞLADI

Mehmet Ali Birand'la yıllardır çalışan Aydın Doğan, 'içim yanıyor' diye konuştu. Aydın Doğan'ın kızsı Doğan TV Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalçındağ Doğan da canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Ali Birand Cüneyt Özdemir Aydın Doğan Kanal D Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title