Haberler

Cüneyt Çakır, Rio Olimpiyatları'nda Arjantin-Cezayir Maçını Yönetecek

Güncelleme:

FIFA Kokartlı Hakemimiz Cüneyt Çakır, Rio Olimpiyatları'nda oynanacak Arjantin-Cezayir maçını yönetecek. Bu görevle, bir Türk hakem 44 yıl sonra olimpiyatlarda futbol branşında görev almış olacak.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Brezilya'da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda D Grubu'ndaki Arjantin- Cezayir karşılaşmasını yönetecek.

7 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 7 Ağustos Pazar günü oynanacak Arjantin-Cezayir karşılaşmasının TSİ 00.00'da başlayacağı bildirildi.

Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yapacağı belirtildi. Maçın dördüncü hakeminin ise Fransız Clement Turpin olacağı kaydedildi.

44 YIL SONRA BİR İLK

Cüneyt Çakır; 2016 Olimpiyatları'ndaki görevi ile 44 yıl sonra olimpiyatlarda futbol branşında görev alan ilk Türk hakem olacak. Daha önce Sulhi Garan 1960 (Roma) ve Doğan Babacan 1972 (Münih) olimpiyatlarında görev almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Arjantin Cezayir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title