Haberler

Cüneyt Çakır neden gönderildi ? Bu maçlar sonu oldu

Güncelleme:

Cüneyt Çakır neden gönderildi ? Cüneyt Çakır eve dönüyor, Çakır için EURO 2016 bitti. UEFA, Fransa'da düzenlenen EURO 2016'da başarılı performansıyla dikkat çeken Cüneyt Çakır'ı sürpriz bir kararla evine yolladı.

EURO2016 Fransa'da finalinin en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Cüneyt Çakır, sürpriz bir kararla turnuvaya veda etti.

EURO2016 Fransa'daki başarılı performansıyla dikkat çeken FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır Türkiye'ye dönüyor. Sporx'in haberine göre, Şampiyonlar Ligi'nde hem yarı final hem de final yöneterek tarihe geçen ve EURO2016 Fransa finalinin de en büyük adayı olarak gösterilen Cüneyt Çakır sürpriz bir kararla yurda döndü.

İNGİLTERE SONU OLDU

Son 16 Turu'nda dün akşam oynanan İtalya - İspanya (2-0) maçındaki performansıyla iki taraftan da eleştiri alan, özellikle de İspanyolların eleştiri oklarının hedefi haline gelen Çakır'ın EURO2016'ya veda etmesinin en büyük sebebi olarak ise İngiltere'nin İzlanda'ya elenmesi gösterildi.

Turnuvanın başından bu yana oldukça iyi bir performans gösteren iki İngiliz hakem Martin Atkinson ve Mark Clattenburg ile yola devam etme kararı alan UEFA, şayet İngiltere yola devam etseydi; iki formda hakemden birini ülkesine yollayacaktı. İngiltere elenince ülkesine yollanan formda hakem Cüneyt Çakır ve ekibi oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Cüneyt Çakır Türkiye Fransa Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title