Haberler

Cüneyt Çakır, Jorquera'yı Oyundan Attı

Güncelleme:

Bursaspor - Antalyaspor maçı hakemi Cüneyt Çakır, rakibine çok sert harekette bulunan Jorquera'yı, direkt kırmızı kartla oyundan attı.

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Bursaspor- Antalyaspor maçının 41. dakikasında yaşanan pozisyon tepki çekti. Bursaspor'un sezon başında renklerine bağladığı Jorquera, bu dakikada Antalyasporlu Zeki Yıldırım'a oldukça sert müdahalede bulundu.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, bu pozisyonda Jorquera'ya direkt kırmızı kart çıkardı. Şilili futbolcu sahayı terk ederken yeşil-beyazlı tribünlerin büyük bölümünden protestoya maruz kaldı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Antalyaspor Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

CcC MHP CcC:

ERDOĞAN KENDİSİ İTİRAF ETMEDİ Mİ VALİLERE OPERASYON İZNİNİ BİZ VERDİRMEDİK DİYE, ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK CİDDİ SİLAH STOKLADI DİYE UYUMA VATANDAŞ OYUNA SAHİP ÇIK VATANINI SEVİYORSAN MHP YE OY VER.

2
6
yanıtYanıtla
tecessus:

Cüneyt Çakır hakem değil . Şu pozisyon kartlık bile değil . Ayağıyla topa girdi . Top yumuşak ayağı oradan sekti, karnına geldi . Deniyor ki, ayağa yapılan bu hareket zaten kartlık . Ama top ortada, iki oyuncununda kontrolünde değil . Kontrolünde değilsede, Jorqueranın kontrolünde gibi . ikisi de kartlık giriyor topa . top ikisininin ayakları arasında kalıyor . ayaklar birbirine çarpmıyor . Hakem kartı haklı çıkartmak için, sağlıkçıları nasıl çağırıyor :) Sanki bacağı kırıldı :) Hakem tam eyyam

1
3
yanıtYanıtla
tuncay güngör:

ben bir bursaspor taraftarı olarak pozisyonda oyundan atması sonuna kadar doğru karardı fakat maçta genel olarak tam bir amatör hakem izlenimi veriyor genel olarak lig maçlarında çok kötü maç yönetirken avrupa maçlarıda ise tam tersine çok kaliteli maç yönetiyor cüneyt çakıra avrupa maçlarında başarılar dilerim umarım bizim ligimizdede adilce maç yönetmeye başlar yoksa cüneyt çakır için bu maölarımızdaki performansı hiç yakışmıyor.

1
0
yanıtYanıtla
ellisekiz:

ne diyon anlamıyom ayol

yanıt0
yanıt1
murat:

Hdpli başkanlar pkkya silah taşıdı belediye araçları kazı yapıp bomba yerleştirdi topluca pkklılara canlı kalkan oldular unutma ey ülkem

1
0
yanıtYanıtla
ünitimsah:

ertuğrul ve başkan devre arasını bile göremeyecekler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title