Haberler

Cüneyt Çakır'ın Yönettiği Maçta Barcelona Farklı Kazandı

uefa Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında E Grubu'nda Barcelona, sahasında konuk ettiği Roma'yı 6-1 mağlup etti.

uefa Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında E Grubu'nda Barcelona, sahasında konuk ettiği Roma'yı 6-1 mağlup etti.

Nou Camp Stadı'nda oynanan ve Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 15 ve 44. dakikalarda Luis Suarez, 18 ve 60.

dakikalarda Lionel Messi, 56. dakikada Gerard Pique ve 77. dakikada Adriano atarken, Roma'nın tek golü 90+1. dakikada Edin Dzeko'dan geldi.

SALİH UÇAN NEYMAR'A FAUL YAPTI, CÜNEYT ÇAKIR PENALTI VERDİ

Maçın hakemi Cüneyt Çakır, 76. dakikada Türk futbolcu Salih Uçan'ın Neymar'a yaptığı faul nedeniyle penaltı kararı verdi. Brezilyalı futbolcunun şutunu kaleci Wojciech Szczesny çıkarırken, dönen topu Adriano ağlarla buluşturdu. Roma ise 82. dakikada Dzeko ile kullandığı penaltıdan yararlanamadı.

Bu sonuçla puanını 13'e yükselten Barcelona, gruptan çıkmayı garantiledi. Roma ise 5 puanla 2. sırada kaldı. - Barcelona

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Çakır Roma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title