Haberler

Cüneyt Çakır, Derbiyi Yönetmeyecek

Güncelleme:

UEFA, TFF'ye gönderdiği yazıda Cüneyt Çakır'ın Devler Ligi finalini yönetecek olmasından dolayı derbide görevlendirilmemesini istedi.

Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan sezonun son derbisini kimin yöneteceği belli değil ama, kimin "yönetmeyeceği" belli oldu!

ÇAKIR MAÇI YÖNETMEYECEK

Şampiyonlar Ligi finaline atanan Türkiye'nin 1 numaralı hakemi Cüneyt Çakır, artık bu sezon kritik maç yönetmeyecek. Dolayısıyla ne Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ne de kalan kritik hiçbir maçın hakemi Çakır olmayacak.

"ÇAKIR'A MAÇ VERMEYİN"

Talep UEFA'dan geldi, açıklamayı ise TFF yaptı. TFF'den bugün yapılan açıklamada "Merkez Hakem Kurulu, UEFA Hakem Komitesi'nin Cüneyt Çakır'a final karşılaşmasına kadar geçecek süreçte, ülkemizdeki liglerin zorluk derecesi yüksek müsabakalarına atanmaması hususundaki hassasiyetini dikkate alarak değerlendirme yapacak" denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cüneyt Çakır Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

kartaldik karga olduk Mobil-ANDROID:

gs yi yenip onlarin yaptiklarini yapmali kargaşa cikarmali ceza aldirmali şampiyonluklari engellenmelidir hertürlü cirkef yapilmali cirkefliyin alasi yapilmali bize herzaman yaptılar biximde yapmamizin tam zamani Beşiktaş'a bütün pidlik vr zarar gs cincon dan gelmiştir bunkarin hesabi ne pahasina olursa olsun sorulmalidir

0
1
yanıtYanıtla
KRAL13mobilWeb@haberler.com:

Demek ki derbi maçta fenerin işine yarayacak sonuç çıkmayacak. Eğer UEFA engellenmeseydi derbi maça çıkar ve fenerin ekmeğine yağ sürerdi.

1
0
yanıtYanıtla
Hadi canımMobil-ANDROID:

olayı oraya bağlayacağınız belliydi. atın palavraları..

0
0
yanıtYanıtla
karamobilWeb@haberler.com:

inş türkiyede bida maç yönetmez eyyamcının kralı

0
0
yanıtYanıtla
mehmet altay almanyaMobil-ANDROID:

iste boyle yorum yapiliyor arkasindan tv hakemlerimizin hatalarini gozteriyor tff buna dur demesi lasim demir oren uyuyor tv yasak koymasi lasimtv yorumcular icin

0
0
yanıtYanıtla
kürt utku:

harıka heber gıtsın yabancı maçı rezil etsin. . . gerçi yerine gelecekte ondan farklı degıl ama olsun kötünün iyisi misali

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title