Haberler

Cüneyt Çakır, Belçika - İrlanda Maçını Yönetecek

Güncelleme:

Cüneyt Çakır, Belçika - İrlanda Cumhuriyeti maçında düdük çalacak. Çakır, ilk maçında 8.5 puanla turnuvanın en iyi yönetimini göstermişti.

EURO 2016 E Grubu'nda 18 Haziran Cumartesi günü Belçika ile İrlanda Cumhuriyeti arasında Stade de Bordeaux'da oynanacak karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak.

MAÇ SAAT 16:00'DA

TSİ 16.00'da başlayacak mücadelede Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmada Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ilave yardımcı hakem olarak görev alacakken, Mustafa Emre Eyisoy yedek yardımcı hakem olarak saha kenarında olacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yapacak.

TAM NOT ALMIŞTI

Çakır ve ekibi EURO 2016 gruplarında oynanan ilk maçlardan Portekiz - İzlanda mücadelesini yönetmiş ve otoritelerden tam not almıştı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

İrlanda Cumhuriyeti Cüneyt Çakır Belçika Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

hakem mi kalmadı:

maçı katleder yine. . . .

0
13
yanıtYanıtla
Moğol:

Final yakışır

8
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Gönül isterki Türkiye''m final oynasın ama cüneyt çakırın final maçını yöneteceği kesin.

8
0
yanıtYanıtla
XYZ:

OYUN BÜYÜK CÜNEYT ÇAKIR DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE

6
0
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Final maçını yönetmesini de bekliyoruz. Bazı arkadaşlar Türkiye''deki maç yönetmesinden şikayetçi ama. . TÜRKİYE''de BAĞIMSIZ BİR YÖNETİM YOK Kİ HAKEM BAĞIMSIZ ve TARAFSIZ OLSUN.

4
0
yanıtYanıtla
Okur:

Aksanını da geliştirsen çok iyi olacak. Ben bile anlayamadım tam olarak. Sahadaki yabancılar nasıl anlasın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title