Haberler

Cunda Adası Yeni Evlilere Fotoğraf Çekim Mekanı Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yeni evliler dış mekan çekimleri için değişik yerlere giderken, Ayvalık Cunda adası da en çok tercin edilen mekanlardan birisi oldu.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yeni evliler dış mekan çekimleri için değişik yerlere giderken, Ayvalık Cunda adası da en çok tercin edilen mekanlardan birisi oldu. Burhaniyeli Erdem-Derya Ablak çifti de dış çekimler için Cunda'nın tarihi mekanlarını tercih etti.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün ve nişanlar yoğunlaşırken, yeni evliler stüdyo çekimlerinin yanı sıra, çok değişik dış mekanlarda fotoğraf çektirmeye başladı. Ayvalık'ın Cunda (Alibey) adası da en çok tercih edilen mekanlar arasında yer aldı. Burhaniyeli Erdem-Derya Ablak çifti de, Cunda'nın değişik yerlerinde fotoğraflar çektirdi. Yeni evlilerin değişik dış mekanlarda fotoğraf çektirdiğini anlatan Fotoğraf Sanatçısı Ender Kurt," Yeni evliler sahiller başta olmak üzere değişik yerlerde fotoğraf çektiriyorlar. Ancak, Cundanın tarihi sokakları da en çok tercin edilen mekanların başında geliyor. Bizde gençlerin arzuları doğrultusunda çeşitli mekanlarda çekimler yapıyoruz" dedi. Erdem Ablak'da çekimleri yapan Ender Kurt'a teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title