Haberler

Cumhuriyetimize İşimizi Daha İyi Yaparak Sahip Çıkmalıyız

Güncelleme:

Cumhuriyetimizin 90'ıncı Yıldönümü münasebetiyle Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde Vali İbrahim Özçimen tarafından Cumhuriyet Resepsiyonu verildi.

Cumhuriyetimizin 90'ıncı Yıldönümü münasebetiyle Solmaz- Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde Vali İbrahim Özçimen tarafından Cumhuriyet Resepsiyonu verildi. Burada davetlilere bir konuşma yapan Vali Özçimen, her ferdin Cumhuriyeti ileriye götürmek için kendini geliştirmesi, işini layıkıyla yapması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Resepsiyonuna Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Selfet Giray, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yıldız, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Daire Müdürleri, Silahlı Kuvvetler mensupları, Siyasi Parti Temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum örgütleri temsilcileri, iş adamları ve basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Resepsiyonda tüm masaları tek tek gezen Vali İbrahim Özçimen davetliler ile yakından ilgilenerek sohbet etti ve bayramlarını kutladı.

Vali Özçimen Cumhuriyet Resepsiyonuna davet edilen şehit aileleri ve gaziler ile de yakından ilgilenerek isteklerinin olup olmadığını sordu.

CUMHURİYETİMİZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR

Cumhuriyetimizin 90'ıncı Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonunda davetlilere hitap eden Vali Özçimen, Cumhuriyete sahip çıkmak ve onu daha ilerilere taşımak için işimizi daha iyi yapmamız gerektiğini söyledi. Cumhuriyetin, 90 yıldır her gün biraz daha geliştiğini ve büyüdüğünü söyleyen Vali Özçimen, "Cumhuriyetimiz 90 yıldır her gün biraz daha gelişiyor, büyüyor, kırılamaz, yıkılamaz bir hale geliyor. Diğer milletler bizim yükselişimize gıpta ile bakıyorlar. Birliğimizi beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe, ne iş yapıyorsak o işte daha uzmanlaştığımız, yoğunlaştığımız takdirde inşallah bu yükselişimiz devam edecektir" dedi.

GÖREVLERİNİ LAYIKIYLA YAPANLAR DA CUMHURİYETİ İLERLETİYOR

Bu seviyelere kolay gelinmediğini de söyleyen Vali Özçimen, "Tabi ki buralara kolay gelinmedi. Yokluktan, fakirlikten, askersizlikten, silahsızlıktan, kurumuş, çatlamış çoraklaşmış topraklardan, yol, su , elektrik olmayan günlerden gelindi. Cumhuriyetin buralara gelmesinde emeği geçen ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimiz ve Gazilerimiz her türlü takdiri hak ediyorlar. Cumhuriyet için ter akıtan bütün insanlarımızı da şükran ve minnetle anıyoruz. Emekler vardır ve bunlar belki kitaplara da geçmez, hatıralara da geçmez ama sessiz yığınlar vardır. Köyünde, kentinde çalışan, çocuğunu okutan, helalinden yiyen, tarlasından geçinen ama memleketine hayırlı evlatlar yetiştiren aileler de Cumhuriyetimize artılar katan unsurlardır. Okulda çocuklara eğitim veren öğretmenlerimiz, resmi dairelerde vatandaşlara saygıyla davrananımız, doğru adil karar veren Hakimlerimiz, Savcılarımız, güvenlik güçlerimiz bütün görevlilerimiz aslında layıkıyla çalışıyor ve yeterince katkı sağlıyorlarsa Cumhuriyetimize sahip çıkıyor ve onu ilerletiyordur" ifadelerini kullandı.

BİZ HER BİRİMİZ İYİ OLURSAK BU ÜLKE İYİ OLACAK

İdeolojilerle, boş laflarla ülkenin yükselmeyeceğini de ifade eden Vali Özçimen, "Bu ülke güzel bir ülkedir. An itibariyle güzel bir ülkedir. Gelecekte de güzel bir ülke olacaktır. Sadece tenkit edenler, karanlık görenler hem kendi ruhlarındaki karanlığı başkaları ile paylaşıyorlar hem de ülkeye kötülük ediyorlar. Her şey kötü değil, her şey iyiye gidiyor. Biz fert fert kendimize bakmalıyız ve kendimize sormalıyız "Ben nerdeyim. Dün ne kadar çalışıyordum, bugün ne kadar çalışıyorum. Dün ne kadar faydalıydım, bugün ne kadar faydalıyım" diye kendi kendimize sormalıyız. Yani herkes evinin önünü süpürmeli. Biz her birimiz iyi olursak bu ülke iyi olacak. İşte Cumhuriyeti böyle yükselteceğiz. Herkes işini en iyi yapsın" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Yurtseven İbrahim Özçimen Ahmet Baysal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title