Haberler

Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu 23 Aralık'ta

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay anısına düzenlenen ’Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’ bu yıl da Türkiye’nin en başarılı atletlerini bir araya getirecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay anısına düzenlenen 'Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu' bu yıl da Türkiye'nin en başarılı atletlerini bir araya getirecek.

ŞEHİT ASTEĞMEN MUSTAFA FEHMİ KUBİLAY UNUTULMADI

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Aralık 1930 günü İzmir'in Menemen ilçesinde meydana gelen ayaklanmada şehit edilen Mustafa Fehmi Kubilay'ı acı olayın 84. yıl dönümünde de unutmadı. Her yıl düzenlenen anma etkinliklerine 'Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu' ile katkı koyan Büyükşehir Belediyesi, 23 Aralık sabahı bu önemli spor organizasyonunun sekizincisini gerçekleştirecek.

TOPLAM ÖDÜL MİKTARI 40 BİN TL

Türkiye'nin en başarılı atletlerinin katılımıyla her yıl büyük çekişmeye sahne olan 10 bin metrelik koşunun startı sabah saat 08.00'da verilecek. Çanakkale Asfaltı'ndan başlayacak 'Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu', Şehit Asteğmen Kubilay Anıtı önünde sona erecek. Yarışmanın sporcu kayıtları ise, 22 Aralık Pazartesi gününe kadar Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu'nda yapılacak. Büyük erkekler, büyük kadınlar ve genç erkekler, genç kadınlar olmak üzere dört ayrı kategoride gerçekleştirilecek koşuda, ilk 10'a giren yarışmacılara para ödülü verilecek. Tüm sporculara verilecek toplam ödül miktarı ise 40 bin TL olacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Fehmi Kubilay Menemen Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title