Haberler

Cumhuriyet Savcısı Ozan Azgıt'tan Veda

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Simav ilçesi Cumhuriyet Savcısı Ozan Azgıt veda ziyaretlerine devam ediyor.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Simav ilçesi Cumhuriyet Savcısı Ozan Azgıt veda ziyaretlerine devam ediyor.

Simav Cumhuriyet Savcısı Ozan Azgıt, Simav Cumhuriyet Başsavcısı Onur Büyükhatipoğlu, Cumhuriyet Savcısı Metin Aymış ve Cumhuriyet Savcı Süleyman Tuncer ile birlikte Pazarlar İlçe Jandarma komutanlığı personeline veda ziyaretinde bulundular.

Pazarlar İlçe Garnizon Komutanı İlker Bahadır tarafından karşılanan savcılar İlçe Jandarma komutanlığı personeli ile vedalaşarak ilçeden ayrıldılar.

Pazarlar İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na görevine atanan Cumhuriyet Savcısı Ozan Azgıt'a yeni görevinde başarılar dilediler. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title