Haberler

Cumhuriyet Savcısı Aladağ'a Veda Yemeği

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) kararnamesiyle Yusufeli’ne atanan Sapanca Cumhuriyet Savcısı Zakir Aladağ için veda yemeği düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) kararnamesiyle Yusufeli'ne atanan Sapanca Cumhuriyet Savcısı Zakir Aladağ için veda yemeği düzenlendi.

Yemek öncesinde konuşan Kaymakam Gökhan Azcan, savcı ve hakimlerinden kendileri gibi belli bir rotasyona tabi olduğunu, bu durumun negatif yanlarının yanı sıra pozitif yanlarının da bulunduğunu belirtti.

Türkiye'nin her bölgesinin birbirinden güzel olduğunu ifade eden Azcan, "Görev yerinizin değişmesi, sizin ülkeyi tanımanıza, yeni başlangıçlar yapmanıza vesile oluyor. Artık memleketiniz sorulduğunda 'Türkiyeliyim' diyorsunuz. Hayat okulunda daha iyi yetişmiş oluyorsunuz. Ülkemizin her bölgesi ayrı güzel. Yeni görev yerinin kendisi ve ailesi için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Sapanca Gölü kenarında bulunan bir restoranda düzenlenen yemeğe Azcan, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hasan Dazkır, Cumhuriyet Savcısı Fatih Camgöz, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Mali, eski Belediye Başkanı İbrahim Uslu, hakimler, adliye personeli ve davetliler katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Gökhan Azcan Sapanca Aladağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title