Haberler

Samsun'da 'Seccadenle Gel' Etkinliği Yapıldı

Güncelleme:

Samsun'da "Seccadenle Gel" Kadir Gecesi özel etkinliği kapsamında Cumhuriyet Meydanında binlerce kişi teravih namazı kıldı.

İlkadım Belediyesi'nce düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişi aynı safta durarak birlikte teravih namazını kıldı.

İlkadım Belediyesi, Samsun il ve İlkadım ilçe müftlüğünce  "Seccadenle Gel" Kadir Gecesi özel etkinliği Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ramazan ayında Samsun'a ilkleri yaşattıklarını söyledi.

İlkadım Belediyesi olarak Ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini belirten Tok, "Komşu iftarları ile Samsun'da bir ilki gerçekleştirdik. Kadir gecesinde ise on binlerce kişi ile aynı anda teravih namazımızı kıldık, dualar ettik. Allah dualarımızı namazlarımızı kabul etsin. Şimdiden tüm dostlarımızın kardeşlerimizin Bayramını kutluyorum. Allah her Kadir gecemizin böyle dolu dolu yaşatmasını temenni ediyorum"dedi.

Düzenlenen özel gecede dünya Kur'an okuma birincisi Beykoz Riva Cami hatibi Mehmet Bilir, Samsun Büyük Cami Baş İmamı hatibi Hamdi Demirbaş Kur'an ziyafeti verdi. Gece'de semazen gösterileri ve ilahi dinletileri vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi. Programın sonunda Hz. Muhammed'in (S.A.V) Sakal-ı Şerif'i de ziyarete açıldı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İlkadım Belediyesi Kadir Gecesi Erdoğan Tok Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title