Haberler

Cumhuriyet Meydanı'na 19 Mayıs İzni Bekleniyor

Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları kapsamında özel bir program hazırladı.

Bir haftaya yayılacak olan Muratpaşa Belediyesi Gençlik Haftası programında, tenis turnuvası, güreş festivali ile Sümer Ezgü ve Sıla konserleri gerçekleştirilecek. Sıla konseri ile kentte yaşayan herkesi Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya getirmek isteyen Muratpaşa Belediyesi'nin bunun için Antalya Valiliği'ne izin başvurusunda bulunduğu belirtilirken, Antalya Valiliği'nin izin vermesi durumunda Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan Sıla konseri, aksi halde 19 Mayıs Salı günü Muratpaşa Belediyesi hizmet binası yanındaki kent meydanında yapılacağı açıklandı.

Muratpaşa Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Muratpaşa Belediyesi Spor Tesisleri'nde 'Atam İzindeyiz' tenis turnuvası, 16 Mayıs'ta Konuksever Stadyumu'nda Sümer Ezgü konseri, 17 Mayıs'ta Konuksever Stadyumu'nda Güreş Festivali ve Sıla konseri yer alıyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Muratpaşa 19 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title