Haberler

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Doğru

CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 7 Temmuz'da Aydın'da programlara katılacak.

CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında 7 Temmuz Pazartesi günü Aydın'ı ziyaret edeceği bildirildi.

CHP Aydın İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İhsanoğlu, pazartesi günü saat 14.00'te Aydın otoban girişinde karşılanacak ve ardından Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret edecek.

Daha sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret edecek olan İhsanoğlu, 15.00'te Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile toplantı yapacak.

İhsanoğlu, toplantı sonrasında eski başbakanlardan Adnan Menderes'in köyü Çakırbeyli'ye giderek doğduğu evi ziyaret edecek.

Yenipazar ilçesindeki Yörük Ali Efe Müzesi'ni de gezeceği belirtilen İhsanoğlu, 19.00'da Aydın merkez Sevgi Yolu'nda vatandaşlarla buluşup sohbet etmesinin ardından Kemer Mahallesi'nde iftar yemeğine eşlik edecek.

İhsanoğlu bu programdan sonra Aydın'dan ayrılacak. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Ekmeleddin İhsanoğlu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title