Haberler

Erdoğan'ın Öğretmeni Destek İçin Para Bağışladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan'ın öğretmeni Semra Acar, Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek için bağışta bulundu.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öğretmeni Semra Acar'ın da aralarında bulunduğu Kadıköy İnisiyatifi üyeleri, Erdoğan'ın seçim çalışmalarında destek olmak amacıyla bağış yaptı.

Kadıköy Altıyol'da toplanan vatandaşlar, ellerinde "Erdoğan varsa, biz de varız" yazılı dövizler ve "Milletin adamı" yazılı pankart taşıyarak, rıhtıma doğru yürüdü. Sık sık "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atan vatandaşlar, bağışlarını yapmak üzere Ziraat Bankası Kadıköy Rıhtım Şubesi'ne geldi.

Bağış yapmadan önce gazetecilere açıklama yapan Acar, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

" Anadolu Ajansı'na 2008'de verdiğim röportajda, kendisinin cumhurbaşkanı olacağını ve bu görevin kendisine çok yakışacağını belirtmiştim. İşte bugün o gün. Sayın Başbakanımın cumhurbaşkanlığını yürekten kutluyorum. Dualarımla yanındayım, Allah yolunu açık, şansını bol etsin. Allah yar ve yardımcısı olsun. O, bir dünya lideri. Fakirin dostu, zalimin düşmanı ve tüm dünyanın lideridir. Obama bile kıskanmıştır."

Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların yüzde 80'ini alacağını dile getiren Acar, seçim kampanyasına destek için ilk bağışı kendisinin yapmak istediğini anlatarak, 100 lira bağış yapacağını söyledi. Acar, Türkiye'nin çok şanslı olduğuna vurgu yaparak, gururlu ve mutlu olduğunu ifade etti.

Milli yüzücü Gerez de bağış yaptı

Bağışta bulunanlar arasında yer alan milli yüzücü Dilek Gerez, seçimde Başbakan Erdoğan'ı destekleyeceğini ifade ederek, "Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Erdoğan'a destek veren sanatçı ve sporcuların baskı altına alındığı konusuna da değinen Gerez, "Bence bunları aşmamız gerekli. Yurt dışında böyle bir şey yok, Türkiye'de bu olaylar büyütülüyor. Ben bir milli sporcu olarak halka mal olmuş durumdayım" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, Kadıköy İnisiyatifi olarak toplandıklarını belirterek, halkın ilk kez cumhurbaşkanı seçeceğini kaydetti. Özgürlüklerini gök kubbeye bakarak belirlediklerini anlatan Yıldırım, "Biz çatıya bakmıyoruz. İnsanlar seçimlerini bu gökkubede hoş bir sada bırakan adayı seçecek. O aday bizlere benzeyen biri. Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Ajansı Ziraat Bankası Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title