Haberler

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan: "MHP olarak genel başkan yardımcılarımızla milletvekillerimizle İstanbul'un her yerinde kapı kapı çalışarak, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kazanması noktasındaki iradeye öncülük yapmaktayız"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "MHP olarak genel başkan yardımcılarımızla milletvekillerimizle İstanbul'un her yerinde kapı kapı çalışarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kazanması noktasındaki iradeye öncülük yapmaktayız" dedi.

Adan, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile geldiği Mısır Çarşısı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin, vurgunun, talanın, yolsuzluğun, kutuplaşmanın ortaya çıkmasına öncülük yapan bir siyaset anlayışının temsilcisiyle temizliğin, dürüstlüğün, adaletin, Türkiye'nin birlik, beraberliğinin mücadelesini verenler arasında geçeceğini söyledi.

Temiz siyaset ve milli duruşun temsilcisinin Ekmeleddin İhsanoğlu olduğunu aktaran Adan, "MHP olarak genel başkan yardımcılarımızla milletvekillerimizle İstanbul'un her yerinde kapı kapı çalışarak, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kazanması noktasındaki iradeye öncülük yapmaktayız. MHP sahadadır, 10 Ağustos seçimleri Türkiye için bir milattır. 10 Ağustos, yolsuzluğun, arsızlığın, kutuplaşmanın, bölücülüğün mahkum olacağı bir seçim olacaktır. Hiç kimsenin bundan endişe etmemesi gerekir. Milletimiz büyük bir teveccüh göstermektedir" diye konuştu.

Emniyette "paralel yapı" operasyonu

Bir gazetecinin, "İstanbul emniyetindeki paralel yapılanmayla ilgili bir operasyonda 100'den fazla gözaltı var. Bu operasyonla ilgili partinizin herhangi bir açıklaması olacak mı?" sorusu üzerine Adan, şu yanıtı verdi:

"Biz 17-25 Aralık sürecini çok önemsiyoruz. 17-25 Aralık Türkiye'de bir büyük olayın altına imza konulduğu gündür. 17-25 Aralık'tan sonra 4 bakanın istifa ettiği bir tablonun ortaya çıktığını biliyoruz. Zaten Başbakan'ın da istifa etmesi gerekir. Dolayısıyla 17-25 Aralık'ta suçüstü yakalanan bu hükümetin o günden bugüne icraatlarını takip ediyoruz. Soma'da 301 vatandaşımız rahmete kavuştu, orada hiçbir görevliyi sorumlu tutmadılar. Ama hırsızı, arsızı yakalayan polisi, savcıyı... Bugün hepimizin gözünün önünde hiç Türkiye'ye yakışmayan bir iradenin ortaya çıktığını görüyoruz."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, suçüstü yakalanmış iktidarın kendisini aklamak için akla hayale gelmeyecek her türlü yola başvurduğunu belirterek, "O bakımdan 10 Ağustos'ta inşallah 17-25 Aralık'ın hesaplaşacağı bir milat olacaktır diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Celal Adan İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title