Haberler

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Türkiye" Paneli

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Dr. Mücahit Küçükyılmaz, "Kemal Kılıçdaroğlu neye 'Hayır' dediğini ve bizim de neye 'Evet' dediğimizi anlamaktan o kadar uzak ki bu da artık bilinçsiz bir muhalefetin örneğinin son halkasını oluşturdu.

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Dr. Mücahit Küçükyılmaz, "Kemal Kılıçdaroğlu neye 'Hayır' dediğini ve bizim de neye 'Evet' dediğimizi anlamaktan o kadar uzak ki bu da artık bilinçsiz bir muhalefetin örneğinin son halkasını oluşturdu." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şubesi tarafından "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Türkiye Paneli"nde konuşan Küçükyılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun neye 'Hayır' dediğini, kendilerinin de neye 'Evet' dediğini anlamaktan uzak olduğunu iddia ederek, Kılıçdaroğlu'nun bilinçsiz bir muhalefetin örneğinin son halkasını oluşturduğunu belirtti.

Küçükyılmaz, "CHP geçenlerde Şili'den bir reklamcı getirdi. Dünyanın bir ucundan reklamcı getirdiler. 'Reklamcı Hayır oyunun ne getireceğini ben anlamış değilim' dedi. Bizde anlamış değiliz. Şu 18 maddeyi anamuhalefet partisi liderinin okumamış olması vahim bir şeydir. Okumuşta anlamamışsa daha vahimdir." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu da panel sayesinde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında katılımcıların bilgilendiğine işaret etti.

Sancaktaroğlu, "Gelecekteki Güçlü Türkiye'yi hepimiz hem merak ediyoruz, hemde sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

Panelde gazeteci Zeynep Bayramoğlu, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Çalışma Hayatı Uzmanı Tarkan Zengin tarafından da katılımcılara bilgiler verildi.

Panele, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Eğitim Bir Sen Kastamonu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title